TV3 žvaigždė Agnė Armoškaitė-Šemberienė savo solinį dainų albumą pristatys „Danguje”

TV3 žvaigždė laidos „Pakeisk namus su DOMOPLIUS” vedėja dainininkė Agnė Armoškaitė-Šemberienė po pustrečių metų pertraukos sugrįžta į muzikinę sceną – lapkričio 19 dieną 19 val. žvaigždžių ir muzikos realybės šou „Dangus” savaitės finale ji pristatys savo debiutinį solinį albumą.
„Per tuos metus iš naujo subrendau muzikai, atradau gyvą dainavimą ir dabar dar geriau žinau, ko ir kaip noriu – tai kiekvienoje mano dainoje. Albumas labai margas muzikinių žanrų ir stilių įvairove, o tai sukuria dinamiško, gyvo, visada pulsuojančio gyvenimo mieste įspūdį. Toks ir yra solinio albumo pavadinimas – „Mieste”, – sako dainininkė A. Armoškaitė-Šemberienė
Dešimties dainų albumą dainuojančiai TV3 žvaigždei kurti padėjo profesionalumu ir išskirtiniu talentu garsėjančios asmenybės: Andrius Mamontovas ir keturi garso prodiuseriai – Algis Drėma, Žeraldas Povilaitis, Michail Levin ir Artgadelis.
„Mane veža mintis, kad „Dangaus” scenoje savo albumą pristatysiu gyvai! Man talkins septyni vaikinai ir merginos. Laukia smagus šou ir muzikos kūrimas čia pat scenoje”, – žada „Pakeisk namus su DOMOPLIUS” vedėja.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.