AB bankas Snoras įžengia į Estiją

Šiandien Taline atidaryta AB banko Snoras atstovybė Estijos Respublikoje – tai jau penktoji užsienio šalis, kurioje bankas pradeda savo veiklą. Įsteigęs atstovybę Taline, bankas Snoras galės užtikrinti esamiems ir potencialiems klientams finansinių paslaugų teikimą visose trijose Baltijos šalyse. AB bankas Snoras jau turi atstovybes Rygoje, Maskvoje, Kijeve ir Minske.

„Baltijos šalių ekonomikos plėtra yra viena sparčiausių Europos sąjungoje. Dauguma investitorių trijų Baltijos šalių regioną vertina kaip itin palankų verslo plėtrai. Tačiau dažnai juos domina investicinės ir verslo galimybes visose trijose Baltijos šalyse, o ne atskirai Latvijoje, Lietuvoje ar Estijoje. Turėdamas didžiausią ir moderniausią minibankų tinklą Lietuvoje, šią vasarą įžengęs į Latviją ir čia įsigijęs seniausią ir didžiausią filialų tinklą turintį Latvijas Krajbanka- šiandien Snoras žengia dar vieną plėtros žingsnį ir atidaro banko atstovybę Estijoje. Bankas Snoras savo klientams dabar galės pasiūlyti kokybiškas bankines paslaugas visame Baltijos regione”,- atstovybes atidarymo ceremonijoje Taline pažymėjo AB banko Snoras Prezidentas Raimondas Baranauskas.

Lietuvoje AB bankas Snoras turi virš 700 tūkst. klientų ir didžiausią 203 taupomųjų skyrių (minibankų) tinklą. Įgyvendinant plėtros į kaimyninės šalys strategiją, AB bankas Snoras šių metų rugsėjį įsigijo seniausio Latvijos banko „Latvijas Krajbanka” kontrolinį akcijų paketą – 83.01% ir sieks tapti mažmeninės bankininkystės lyderiu Latvijoje. Pasak Banko prezidento, banko Snoras atstovybė intensyviai tirs Estijos rinką bankinę rinką, tačiau bankas Snoras turi teisę teikti bankines paslaugas Estijos Respublikoje neįsteigęs filialo. Banko Prezidentas Raimondas Baranauskas neatmeta galimybės, kad ateityje bankas Snoras Estijoje gali pradėti įgyvendinti savo mažmeninės bankininkystės veiklos modelį ir vystyti minibankų tinklą, teikti lizingo paslaugas įsigydamas vietinį banką ar steigdamas filialą.

AB bankas Snoras yra tarptautinės bankų grupės „Conversgroup” narys.

AB bankas Snoras

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Ekonomika su žyma , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.