„Feyenoord” žaidėjai veržiasi į „Arsenal”

Sekmadienį „kanonierių” vyriausias treneris Arsene`as Wengeras viešėjo „De Kuip” stadione, kur stebėjo nerezultatyvias rungtynes tarp „Vitesse Arnhem” ir Roterdamo „Feyenoord” vienuolikių. Šis jo pasirodymas sulaukė gausių spėlionių ir žaidėjų tvirtinimų, jog A.Wengeras ketina juos įsigyti.

Olandų televizija „Talpa” primygtinai tvirtina, kad Arsene`as Wengeras „be galo rimtai” domisi 23 metų egiptiečiu Hossamu Ghaly (Hossam Ghaly). Kitas „Feyenoord” žaidėjas, puolėjas Dirkas Kuytas (Dirk Kuyt), prisiekinėja, jog kanonieriai ketina įsigyti būtent jį. Per du sezonus 25 metų olandas 53 kartus pasiuntė kamuolį į vartų tinklą, įskaitant šiame sezone įmuštus 8 įvarčius.

„Mane tai be galo pamalonino, jog toks garsus treneris kaip A.Wengeras nesivargino atskristi iš Anglijos į Roterdamą vien tam, kad pažiūrėtų, kaip aš moku žaisti”, – gyrėsi D.Kuytas. – „Aišku, aš su mielu noru susiečiau savo ateitį su „Arsenal” klubu, tačiau aš neesu iš tų žmonių, kurie lengvai parsiduoda”.

Praėjusią vasarą D.Kuytu, kurio vertė žiniasklaidos teigimu siekia 12 milijonų svarų, domėjosi „Liverpool”, „Everton” ir „Tottenham” klubai.

Gediminas Daukša

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.