„Ogmios centras” kartu su „Vilniaus Akropoliu” – bendrame stende Kanų parodoje MAPIC

Vieni didžiausių Lietuvoje nekilnojamo turto vystytojų AB „Ogmios centras” ir AB „Vilniaus Akropolis” , kasmetinei tarptautinei Kanų nekilnojamo turto parodai MAPIC šiemet rengia bendrą stendą. Su šūkiu „Lithuania – take a look”, susijungusios bendrovės pristato Lietuvos komercinio nekilnojamo turto rinką ir jos vystymo perspektyvas.
MAPIC dalyviai – tai įvairaus profilio kompanijos statančios prekybos centrus ir vėliau juos valdančios: vystytojai, valstybiniai ir privatūs investuotojai, rangovai, dizainerių biurai, konsultacinės, architektų ir nekilnojamo turto prekybos bendrovės.

„Ogmios centro” generalinis direktorius Sigitas Stasevičius pabrėžia, kad į parodą važiuojama turint tikslą aktyviai dalyvauti bei susirasti potencialius partnerius. „Tarptautinės mugės dalyviams norime pristatyti mūsų itin sparčiai besivystančią komercinio nekilnojamo turto rinką, kuri yra atvira bendradarbiavimui ir gali sudominti užsienio partnerius. Ketiname aktyviai dalyvauti konferencijose ir diskusijose, susipažinti su pagrindiniais šios sferos dalyviais, užmegzti darbinius kontaktus su naujais prekiniais ženklais ir atvesti juos į Lietuvą” – planuoja S.Stasevičius.

„Ogmios centras” parodoje pristatys šešis savo didžiausius Lietuvoje projektus, kurių vertė per 850 mln. eurų, o statomų ir renovuojamų patalpų plotas per 1 mln. kv.m. Tai multifunkcinės paskirties teritorijų vystymas Vilniuje, prekybos ir pramogų rajonų plėtra Panevėžyje ir Šiauliuose, verslo ir logistikos centrai Vilniuje ir Kėdainiuose.

Mažiausias pagal užimamą plotą, tačiau reikalaujantis nemažų finansinių investicijų yra parodoje pristatomas nekilnojamo turto projektas Vilniaus senamiestyje. Vienas seniausių, 600-tų metų istoriją turintis Vilniaus pastatų ansamblis bus restauruotas, o prabangiai įrengtose patalpose bus išsaugotos istorinės praėjusių amžių interjero detalės: autentiškos skliautuotos lubos, arkiniai praėjimai, 15 amžiaus mūro fragmentai.

„Vilniaus Akropolis” parodoje pristatys savo pagrindinius projektus Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje, bei ateities planus Latvijoje ir Bulgarijoje.

Svarbiausia Europoje specializuota komercinio nekilnojamo turto paroda MAPIC rengiama nuo 1995 metų, ir kiekvienais metais sulaukia vis didesnio lankytojų ir dalyvių srauto. Šis renginys sutraukia pagrindinius nekilnojamo turto rinkos dalyvius iš viso pasaulio, atvažiuojančius pristatyti savo projektus, pasidalinti patirtimi ir išplėsti partnerių ratą.

Šiemetinėje MAPIC parodoje laukiama virš 7000 dalyvių iš viso pasaulio. 2004 metais renginyje užsiregistravo 6458 dalyviai iš 55 pasaulio šalių, tarp kurių 1470 žymiausi pasaulio prekybiniai ženklai ir tinklai – Carrefour, IKEA, Media Saturn, OBI, konsultacinės bendrovės CB Richard Ellis, Colliers, DTZ, Jones Lang LaSalle, vystytojai ATR, ECE, Erdic, ING Estate, stambūs bankai ir investicinės kompanijos.

AB „Ogmios centras”

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Ekonomika su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.