Renginyje „Techstylism Live” – „gyvas” elektroninės muzikos atlikimas

Lapkričio 11 dieną Maironio gatvėje esančiame klube „Intro” pasirodys gausi sunkioji „Techstylism” artilerija. Vakarėlis „Techstylism Live” bus puiki proga išvysti „gyvai” grojančius Moon Disco ir Surd, bei dj setus atliksiančius Pagalve ir Daimon.

„Techstylism” narys Moon Disco yra vienas talentingiausių ir profesionaliausių elektroninės muzikos kūrėjų Lietuvoje. Sistemingai ir neskubėdamas jis artėja prie pripažinimo tarptautinėje arenoje. Po oficialaus debiuto vokiečių įrašų kompanijoje „Kommando 6”, neseniai pasirodė plokštelė su nauja tikrojo electro stiliaus muziką kuriančio atlikėjo kompozicija. Tai į amerikiečių leible „Kinetik Media” pasirodžiusią kompiliaciją „Miami Resistance Vol. 1” įtrauktas kūrinys „Bass Vagabond” įrašytas kartu su šveicarų atlikėjais Ladybug ir Bacalao.
„Kinetik Media” yra nauja ir kylanti nepriklausoma įrašų kompanija įsikūrusi Majamyje Floridos valstijoje. Leiblas, pagrindinį dėmesį skiriantis naujos ir novatoriškos muzikos pristatymui, po savo sparneliu yra priglaudęs tokius puikiai electro muzikos pasaulyje žinomus atlikėjus kaip Hong Kong Counterfeit ir Kitbuilders. Būtent „Kinetik Media” netolimoje ateityje išleis debiutinį Moon Disco minį albumą EP ir CD formatu.

Pirmojo „Techstylism” netleiblo „Knobs” leidinio „Spring” (su Pagalvės ir Mookid remiksais) autorius Surd yra Lietuvos elektroninės muzikos scenos senbuvis. Dar 2001 m. jis įkūrė „5dot”, bene pirmąjį nepriklausomos elektroninės muzikos įrašų komaniją Lietuvoje. Debiutinis „5dot” leidinys buvo CD pavidalo Surd albumas „No Frills” alsavęs sunkaus techno ritmais. Šio albumo kūriniai daugelį kartų nuskambėjo įvairiose vakarėliuose, o sekančiais metais pasirodė antrasis „Surd” albumas „Mechaninė baimė”. „5dot” leidybą vainikavo 2003 metais išleista kompiliacija „The Bullet” su devyniais lietuviškos techno muzikos kūriniais. Pastaruoju metu Surd kiek pakeitė stilių ir kuria kur kas melodingesnę ir gilesnę tech-house muziką.

Renginio rėmus ir muzikinę erdvę praplės bendražygiai „Techstylism” bei „Electronic Assault” nariai – techno ir tech-house muziką propaguojantis Pagalve, ir plačią elektroninės bei techno muzikos paletę grojantis Daimon.

Specialiai „Techstylism Live” vakarėliui klubas „Intro” radikaliai pasikeis, o atlikėjus papildys specialios vaizdinio meno projekcijos trijuose ekranuose.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Renginiai su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.