Woody Allenas naują filmą kurs Londone

Režisierius Woody Allenas ketina filmuoti jau antrąjį filmą Londone, kuris kino teatrus pasieks sekančių metų vasarą.

Filmą, kuris dar kitaip žinomas, kaip Woody Allano vasaros projektas, vienas kino žurnalas apibūdino, kaip „linksmą komediją apie seksą, meilę, nežinomybę ir žmogžudystę”. Kaip ir prieš tai Londone filmuotoje juostoje „Lemiamas taškas” („Match point”), kuri kovo mėnesį buvo pristatyta Kanuose, šiame filme vaidins Scarlett Johansson. Amerikiečių aktorė vaidins jauną žurnalistikos studentę, kuri besimokydama sostinėje ištiria seriją žmogžudysčių.

Woody Allenas taip pat pasirodys filme. Jis vaidins S.Johansson tėvą. „Taip jau viskas susiklostė, kad sekančiame mano filme bus puikus vaidmuo, kuris man idealiai tinka”, prasitarė režisierius. Tai bus pirmasis Woody Alleno pasirodymas didžiajame ekrane nuo 2003 metais išleisto filmo „Bet kas kitas” („Anything else”). Paskutiniuose dvejuose filmuose „Lemiamas taškas” ir „Melinda ir Melinda” W.Allenas liko už kameros.

Be to, vieno interviu metu Woody Allenas, kuriam gruodžio 1 dieną sukaks 70 metų, prasitarė, jog su amžiumi jis netapo protingesnis. „Aš neįgijau jokios patirties ar žinių. Aš vėl darau tas pačias klaidas”, atviravo W.Allenas.

Gediminas Daukša

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kinas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.