Arvydas Ilginis: „Žmona už vyrą turi būti jaunesnė ne mažiau nei 7-eriais metais”

BTV laidos „Sveikatai ir laimei” vedėjas Arvydas Ilginis savo sūnų Mykolą, kuriam netrukus sueis dvidešimt metų, ragina neskubėti ieškotis žmonos arba dairytis jos… vaikų darželyje. Taip auklėti savo atžalą laidos apie fizinę ir dvasinę sveikatą kūrėją skatina jo įsitikinimai, jog moteris turi būti gerokai jaunesnė už savo vyrą.
„Anksčiau Mykolui sakydavau, jog į merginas jam nėra ko žvalgytis, nes jam skirtoji dar negimė, o dabar, kai vyrukas jau dvi dešimtis metų nugyveno, sakau, jog savo būsimos mylimosios jis galėtų pradėti žvalgytis nebent vaikų darželyje”, – šypsosi A. Ilginis.

Tiesa, laidos kūrėjas abejoja, kad jo sūnus itin paisytų jo patarimų, tačiau pats sako esąs įsitikinęs, kad vyras už moterį turi būti vyresnis mažiausiai septyneriais metais, o geriausia – jei bent kokių keturiolikos metų skirtumas būtų.

„Vyras šalia jaunesnės moters ir pats jaučiasi jaunesnis, stengiasi palaikyti savo fizinę formą, neapsileisti. Be to, iš tokios sąjungos ir pačiai moteriai geriau – jei ji kur kas jaunesnė už savo gyvenimo draugą, šis mažiau į kitas damas žvalgysis, – savo tiesas grindžia „Sveikatai ir laimei” vedėjas. – Man net vienas profesorius užsiminė, jog paprastėjus sveikatai, vyriškiui reiktų susirasti jaunesnę moterį ir ją įsimylėti”.

Beje, paties A. Ilginio žmona Lolita, režisuojanti vyro vedamą laidą, už savo sutuoktinį jaunesnė būtent septyneriais metais.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.