Andrius Mamontovas: „Man labai gaila, kad Eglės TV3 „Danguje” nebebus”

5017 prieš 4837 – tokiu rezultatu Antano, o ne Eglės gerbėjai šeštadienį nusprendė šeštosios savaitės finalo baigtį. TV3 žvaigždžių ir muzikos realybės šou „Dangus” paliko klaipėdietė Eglė Juodytė, kuri koncerto išvakarėse pati pareiškė norą tapti fantome.
Antanas, atlikęs „Laimės žiburį”, gavo vos 8 taškus iš vienintelio „Dangaus” komisijos nario Andriaus Borisevičiaus. 8 taškus iš kito komisijos nario, Žeraldo Povilaičio, gavo ir Viktorija. Bet ši patiko TV3 žiūrovams, kurie jai skyrė antrą vietą ir 10 taškų. Antanas publikos simpatijų šįkart nepelnė.
„Tai buvo gražiausias savo vidumi žmogus visame „Danguje”, – gailėdamas Eglės po finalo kalbėjo laimėjęs Antanas.
Vytautas Šapranauskas nuo scenos Eglę palydėjo cituodamas Aleksandrą Puškiną: „Visi kalba, kad nėra teisybės žemėje, bet nėra teisybės ir aukščiau”. Paprastai griežtas V. Šapranauskas švelniai jai sakė: „Be tavęs „Dangus” bus apsiniaukęs”.
„Dangaus akademijos” rektorius Andrius Mamontovas buvo dar atviresnis: „Man labai gaila, kad iškrito Eglė. Ji labai perspektyvi dainininkė, ji tikrai talentinga. O jei jau taip atsitiko, tai Eglė dabar gali keliauti pas prodiuserius ir pradėti tikrą muzikinę karjerą – ji tam pasiruošusi”, – šeštadienio finalo rezultatus vertino A. Mamontovas.
Pati „Lapute” vadinta Eglė teigė nenustebusi, nors ir ašarojo po finalo: „Buvau tam pasiryžusi, noriu dainuoti ir tik dainuoti. Žaisti nebenoriu, tai nėra mano kelias. Ir neslėpsiu: labai pasiilgau kavos mieste, gatvių, erdvės ir atvirų sienų. Todėl „Dangų” palieku ramiai”.
Be muzikos Eglė sunkiai gali tverti. Tai matėsi ir po sunkios fantomo kovos – net kai pasibaigė tiesioginė TV3 koncerto transliacija, Eglė dar nuoširdžiai dainavo visiems Vilniaus „Forum Palace” susirinkusiems. Visi liūdėjo Eglės ir tik keli džiaugėsi užsidirbtais taškais.
Savaitės nugalėtoja tapo Augustė, surinkusi 36 taškus. „Danguje” ji išsiveržė į antrą vietą su 112 taškų. Vaidas šeštajame savaitės finale užėmė antrą vietą su 30 taškų. Jis ir šią savaitę „Danguje” išlieka pirmas su 146 taškais. Raselė su 28 taškais finale liko trečia, o „Dangaus” geriausiųjų sąraše šoktelėjo į šeštą vietą. Viktorija surinko 18 taškų, Antanas – 8. Tiesa po fantomo kovos jam atiteko visi Eglės taškai, tad Antanas dabar puikuojasi 4-oje „Dangaus” geriausiųjų vietoje su 96 taškais.
Antanas su „Laimės žiburiu” – 8.
Finalininkus šeštadienį vertino Balio Dvariono muzikos mokyklos direktorė Laimutė Užkuraitienė ir muzikos prodiuseriai Andrius Borisevičius bei Žeraldas Povilaitis. Už savo mylimą „Dangaus” talentą TV3 žiūrovai balsavo trumpuoju numeriu 1673, siųsdami žinutes.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.