Lauros Linney pažintis su dvasiomis

Jūs greičiausiai netikite Šėtonu, blogosiomis dvasiomis ir visokiais vaiduokliais ? Garsi Holivudo aktorė Laura Linney taip pat netikėjo… iki vieno įvykio New Yorko „Belasco” teatre.
„Vaidinau pjesėje „Garbė”. Visi aktoriai šnibždėjosi, kad „Belasco” teatras yra užkeiktas ir jame dažnai vaidenasi. Net ir senutė rūbininkė mane perspėjo, kad dvasios labai mėgsta pasirodyti prieš pat spektaklio pradžią ir išgąsdinti susikaupusius aktorius. Žinoma tokios kalbos tada man tik kėlė juoką”, – prisimena aktorė.
„Taigi spektaklio premjeros dieną, prieš pat prasiveriant uždangai, aukštai balkone pamačiau stovinčią moterį šviesiais plaukais ir ilga žydra suknele. Atsimenu, tuo momentu nusistebėjau kam moteris pirko bilietą į tokią atokią teatro vietą, ypač jei ruošiasi spektaklį žiūrėti viena. Kumštelėjau kolegą, norėdama pažnibždėti apie keistąją žiūrovę, kai pakėlusi akis pamačiau, kad nieko balkone nėra”, – pasakojo Laura.
„Belasco” teatras garsėja savo dvasiomis, kurios ne visumet būna draugiškos. Antai elektrikai kartą kategoriškai atsisakė eiti į teatro rūsį, nes esą ten vaidenasi seniai miręs pats teatro savininkas Davidas Belasco.
Šį įvykį aptarusi su kolegomis, Laura Liney sužinojo, kad tie balkonai teatre jau seniai nėra naudojami, bei yra užkalti. Taigi moteris žydra suknele galėjusi būti tik dvasia.
„Dabar tikiu dvasiomis, tikiu vaiduokliais, Šėtonu, blogio jėgomis. Tikiu ir egzorcizmo seansais. Po to įvykio teatre dingo visas mano skepticizmas”, – užtikrintai sakė aktorė.
Įtikėjusi dvasiomis, 41-rių L.Linney nusifilmavo mistinėje siaubo dramoje „Emilės Rouz egzorcizmas”. Kino teatrus greitai pasieksiančioje juostoje pasakojama tikra istorija, kaip Amerikos teisėjams teko spręsti painią egzorcizmo bylą, į kurią įsipainiojo egzorcizmu užsiėmęs kunigas, myriop pasmerkęs sergančią jauną merginą.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kinas su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.