„King Kongas”: ilgesnis ir brangesnis

Jau šį gruodį kinus šturmuosiantis „King Kongas” bus ilgesnis ir brangesnis nei planuota. 1933-ųjų klasika tapusio nuotykių filmo perdirbinys, kuriame be specialiųjų efektų daug dėmesio bus skirta gigantiškosios beždžionės ir gražuolės aktorės meilės istorijai, truks ilgiau nei tris valandas. Negana to, režisieriaus Peterio Jacksono komanda numatytą biudžetą viršijo net 32 mln. dolerių. 207 mln. dolerių biudžetas – ekspertai pripažįsta, kad ši suma įspūdinga net ir Holivudo filmui. Turint omenyje, kad legendinis Jameso Camerono „Titanikas” kainavo 7 mln. mažiau – 200 mln. dolerių.
Ar pats faktas, kad „King Kongas” bus brangesnis ir ilgesnis nė kiek negąsdina kino studijos Universal Pictures? Pasirodo, atvirkščiai – kino kompanijos bosai naujausią Peterio Jacksono blokbasterį vadina šedevru ir tvirtina nekantraudami laukią pasaulinės jo premjeros. Pikti liežuviai Holivude šneka, kad taip australiečių kilmės režisieriui nuolaidžiaujama dėl itin sėkmingos „Žiedų valdovo” trilogijos.
Kieno kišenę patuštins išaugęs „King Kongo” biudžetas, kol kas neaišku. Universal Pictures tvirtina, kad padidėjusias išlaidas per pusę pasidalins su juostos režisieriumi. Pats P.Jacksonas spaudai minėjo, kad tai tik jo vieno rūpestis. Priminsime, kad režisierius už „King Kongą” gavo įspūdingą – net 20 mln. dolerių honorarą.

„Forum Cinemas”

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kinas su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.