Gelbėtojui Gediminui žiema – meilės metas

TV3 laidos „TV pagalba” telefonas kasdien kaista nuo susikivirčijusių įsimylėjėlių ir tikrosios meilės ieškančių vienišių skambučių. Šį rudenį kaip niekad daug žmonių prašo gelbėtojų padėti jiems meilės reikaluose.
„Gal čia kaltas toks saulėtas pavasarį primenantis ruduo? O gal įsimylėjėlius ir vienišius taip nuteikia artėjančios šventės – Kalėdos ir Naujieji? – spėlioja „gelbėtojas” Gediminas Jaunius. – Meilės santykių sprendimai – mano sritis, todėl kaskart noriai skubu į šiuos „rudeninės romantikos” iškvietimus.”
Gelbėtojas Gediminas sako, kad meilės gelbėjimo operacijos visada būna ypatingos – atviros, nuoširdžios ir labai jautrios.
„Mane stebina ir žavi pagalbos prašančiųjų nuoširdumas. Neretai klausiu žmonių, ar nesunku kreiptis į televizijos laidą tokiais asmeniškais ir intymiais klausimais. Daugelis pripažįsta, kad nelengva, bet beveik visi sako, kad „TV pagalba” jiems – paskutinė galimybė atnaujinti santykius arba pabaigti juos gražiai. TV eteris turi ypatingą galią – juk pasiskelbus, kad esi laisvas ar laisva, atsiranda puiki proga susirasti naują partnerį ir pradėti gyvenimą iš naujo”, – šypsosi Gediminas.
Pats „TV pagalbos” gelbėtojas sako taip įsisukęs į kitų žmonių rudeninių meilės problemų ir džiaugsmų verpetą, kad neranda laiko savo paties meilės reikalams.
„Labai laukiu žiemos, nes man tai – meilės metas. Žiemą visada ką nors karštai įsimyliu. Tikiuosi, kad ir šiemet iškritus sniegui turėsiu daugiau laiko savo asmeniniam gyvenimui”, – svajoja viengungiškai gyvenantis gelbėtojas.

TV3

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.