Electro muzikos stilius sugrįžta su trenksmu ir linksminimą verčia purvinu siautėjimu

Šį penktadienį, lapkričio 4 dieną, 20 valandą Vilniaus klube Intro (Maironio 3) prasidės neeilinis renginys „Hoxton Square”, kuriame pasirodys svečias iš Londono Mr. So Much ir lietuvaičiai diskožokėjai Pedro ir Spielzeug iš „Min_For” kolektyvo. Vakarėlis dedikuojamas Londono naktiniuose klubuose populiariausiam muzikiniam stiliui – dirty electro, tai bus pirmasis šio „nešvaraus” muzikos stiliaus pasirodymas Lietuvoje.
Vakarėlio pavadinimas „Hoxton Square” kilo iš Lietuvoje filme „Kalnietis” besifilmuojančių britų aktorių, kurie Intro klubą ir barą pavadino „Hoxton”. „Tai yra pati geriausia vieta Vilniuje ir ji mums primena Hoxton‘o aikštės Londone barus ir klubus, tik čia yra daug geriau, nes Hoxton‘o publika jau išsigimė – jie vaikšto pakeltomis nosimis ir yra „pasikėlę”, o Intro klube mes matome nuoširdžius žmones, tokius, kokie anksčiau, pačiais geriausiais aikštės „žydėjimo” metais, lankydavosi Hoxton‘o aikštės baruose”, sako Thom, aktorius vaidinantis „Kalnietyje”.

Hoxton‘o aikštė yra viena populiariausių ir mėgiamiausių Londoniečių susitikimų ir pasilinksminimų vieta, joje pilna barų ir klubų, meno galerijų (pvz.: pasaulinio garso „White Cube” galerija). Rajonas Shoreditch, kuriame yra ši žymi aikštė pasižymi labiausiai pasilinksminti mėgstančio jaunimo sambūriais ir linksmais vakarėliais, kurie patraukia ne tik Londoniečių, bet ir svečių, dėmesį.

Mr. So Much (Londonas). Didžėjus groja populiariuose Londono naktiniuose klubuose ir baruose, privačiuose vakarėliuose ir festivaliuose, dabar dažniausiai groja Turnmills, AKA, 333, Studio 33 Londono klubuose. Didžėjus gros „dirty electro”, kuris yra labai populiarus paskutiniuoju metu Londone. Vakarėlio nuotaiką padės kurti ir gerai žinomi Lietuvos DJai.

„Dirty electro” įstabios nuotaikos vakarėliai seniai skamba linksmų Londono žmonių tarpe, tad lankytojai apsilankę Intro klube tikrai gali tikėti linksmos elektrinės Londono dvasios, kuri tvyro pačiuose populiariausiuose Londono vakarėliuose.

Įėjimo kaina į klubą su skrajuku kainuos tik 10 lt.

Intro

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Laisvalaikis su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.