Billas Murray bijojo būti nušvilptas…

Garsusis aktorius Billas Murray taip bijojo būti nušvilptas per naujausios Jimo Jarmuscho juostos „Sulaužytos gėlės” premjerą, kad susigūžęs filmą stebėjo paskutinėje kinoteatro eilėje.
„Pasiklydę vertime” žvaigždė baiminosi galimos neigiamos ar prieštaringos auditorijos reakcijos poto, kai jo senas bičiulis ir partneris režisierius papasakojo apie ankstesnės juostos „Kava ir cigaretės” premjerą.
„Jimas man pasakojo kaip reagvo auditorija į „Kavą ir cigaretes”. Kadangi „Sulaužytos gėlės” irgi arthouse tipo juosta, o ne komercinis Holivudo burbulas, aš baiminausi neigiamos reakcijos. Visą filmą meldžiausi, kad po titrų nepasigirstų švilpimas”, – atviravo 55-rių aktorius.
Puikiai pasaulyje pasirodžiusi juosta „Kava ir cigaretės” per pirmąją oficialią peržiūrą visgi nebuvo sutikta palankiai.
„Jimas pasakojo, kad tuomet po titrų salėje buvo visiška tyla. Tada staiga kažkas iš paskutinių eilių garsiai pasakė „Jimai, bet juk tai mėšlas” ir visi kiti žiūrovai pradėjo švilpti. Baiminausi panašios reakcijos, nes Jimas – tai genijus, kino dievas ir specifinio jumoro meistras, ne kiekvienas žiūrovas įvertina jo kūrinius”, – pasakojo Billas.
Tačiau B.Murray veltui baiminosi. Po „Sulaužytų gėlių” oficialios peržiūros Kanų festivalyje 2500 žmonių sutalpinusi salė net penkias minutes nesiliaudama plojo.
Drama „Sulaužytos gėlės” pasakoja apie užkietėjusio vienišiaus vyro gyvenimą staiga sukrėtusią žinią apie sūnaus egzistavimą, bei jo pastangas lankant buvusias mylėtas moteris rasti vaiko motiną. Filme taip pat vaidina Sharon Stone ir Jessica Lange.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kinas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.