„Biplan”, „InCulto” ir Hokšilos koncertas – mobiliajame žaidime nugalėjusiai mokyklai

Lietuvos moksleiviai gali varžytis, kurios mokyklos scenoje koncertuos „Biplan”, „InCulto” ir „Hokšila &b.j. fighters”. Tokį šansą jiems suteikia bendrovės „Bitė Lietuva” išankstinio mokėjimo paslauga „Labas”, spalio 29 dieną skelbianti naują žaidimą.

Ryškiausios scenos žvaigždės atvyks į tą mokyklą, kurios moksleiviai mobiliojo interneto svetainėje „Bitė plius” (wap.biteplius.lt) vyksiančiame žaidime surinks daugiausia taškų.

„Pasikviesti mėgstamas muzikos grupes į savo mokyklą moksleiviai dabar galės taip pat paprastai, kaip ir bendrauti su draugais – mobiliuoju telefonu. Tikiu, kad šis koncertas ir susitikimas su garsiais muzikantais taps puikia dovana bet kurios mokyklos moksleiviams”, – sakė „Bitės” Privačių klientų marketingo vadovas Paulius Dambrauskas.

Kovoje dėl muzikos žvaigždžių koncerto savo mokykloje galės dalyvauti visų šalies mokyklų moksleiviai. Vienintelė sąlyga – jie turi naudotis „Bitės” ryšiu. Prisijungę prie „Bitės plius” svetainės mobiliajame telefone, moksleiviai čia turės surasti kuo daugiau „gitarų”, už kurias kaups taškus savo mokyklai. Slaptas žaidimo ginklas – dvi „auksinės gitaros”, suteikiančios galimybę perkelti mokyklą viena vieta aukštyn arba pridėti vienu tašku daugiau nei turi mokykla, esanti aukščiau rezultatų lentelėje.

Naršyti mobiliajame internete ir kaupti taškus už virtualioje erdvėje rastas „gitaras” moksleiviai galės iki gruodžio 15 dienos. Nugalėjusi mokykla bus paskelbta prieš Kalėdas, o sausio pradžioje joje įvyks ir tikro garso koncertas.

Kovoti mobiliajame žaidime moksleivius kvies ir specialūs visuomeninio transporto stotelėse įrengti grojantys stendai, kuriuos „Bitė” įkurdino net vienuolikoje šalies miestų. Iš stende esančio „InCulto”, „Biplan” ar „Hokšila & b.j. fighters” dainų sąrašo išsirinkus patikusią dainą ir nusiuntus SMS žinutę trumpuoju stendo numeriu, bus galima išgirsti grojant savo mėgstamą grupę. Tai pirmieji Lietuvoje grojantys stendai, kai klausytojas pats gali išsirinkti norimą kūrinį.

Išbandyti savo jėgas mobiliajame konkurse „Labas” moksleiviams siūlo jau ne pirmą kartą. Iki šiol vykusiuose žaidimuose moksleiviai kovojo dėl teisės savo mokykloje susigrumti su legendinės Kauno „Žalgirio” komandos krepšininkais.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Švietimas su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.