TV3 „Dangaus” Laura mėgsta būti Kalėdų seniu

Šios savaitės fantomė kasdienio TV3 žvaigždžių ir muzikos realybės šou „Dangus” dalyvė šiaulietė Laura sako gyvenanti ne pagal savo metus. Kad jai jau 35-eri, nesako nei paaugliškas kūnas, nei žibančios akys, nei jos krečiamos išdaigos.
„Aš tau ne Laura ir kasdien cirkų nedarysiu!” – taip dažniausiai Lauros draugės atkerta savo vyrams ir vaikams, kai šie užsigeidžia juokingiausių pramogų.
Cirkininkės vardą gyvenimą beprotiškai mylinti Laura pelnė ne tik artimųjų rate. „Dangaus” dalyvė sako dažnai prajuokinanti ne vieną gatve einantį šiaulietį.
„Kartais, būna, sėdu aš ant savo surūdijusio tarškančio, barškančio dviračio ir pasileidžiu Šiaulių gatvėmis arba su savo sūneliu Benu prisiperkame spragėsių, limonado ir pasislepiame nuo visų kino teatro siūlomose animacinėse istorijose. O štai Kalėdų metą aš labai mėgstu būti Kalėdų seniu – apsimuturiuoti barzda, raudonu apsiaustu ir dalinti dovanas praeiviams”, – juokiasi „Dangaus” Saule vadinama šviesiaplaukė.
Kalėdų dovanas praeiviams Laura sako kartais daranti pati padedama draugių ir sūnelio, o kartais pilną maišą prisikrauna įvairiausių nusibodusių gėrybių iš savo namų ir išdalija juos geriems žmonėms.
„Ne visi žmonės ima dovanas – vieni nesupranta, kad už jas nereikia mokėti, kiti – kodėl jų nusipelnė, treti tiesiog nebetiki Kalėdų stebuklais. Pamenu, kartą beldžiausi žmonėms į duris ir šaukiu „Kalėdų senio dovanos!”, o šie man atgal „Mes neužsisakėme jokio Kalėdų senio!”, – juokingas istorijas prisimena Laura.
Paklausta apie jaunystės ir energijos paslaptis, Laura vėl šypteli: „Nėra jokių paslapčių. Aš tik myliu gyvenimą, besišypsančius žmones ir pirmiausia darau tai, kas miela širdžiai. Esu kūrėja ir neplautus indus geriau išmainau į šiltą vonią, netvarkytus kambarius – į gardų tortą su kava, o dienos rūpesčius – į eiles, lipdymą iš molio, dainas. Tik nepamanykite, kad aš netvarkinga – mano namai tikrai švarūs, stengiuosi sutvarkyti juos labai labai greitai”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.