Proga praskaidrinti rudenišką nuotaiką

Kauno ekspozicijų centre kitą penktadienį prasidės jau trečioji specializuota paroda „Moters pasaulis”.

„Kauniečiams tai bene pirmasis priminimas apie artėjančias Kalėdas ir puiki proga nupirkti dovanas. Po vienu stogu, Kūno kultūros akademijos Lengvosios atletikos manieže, įsikurs daugybė po visą Lietuvą išsimėčiusių įmonių, neturinčių savo parduotuvių didžiuosiuose prekybos centruose”, – sako projekto vadovė Ilma Piskunova.

„Moters pasaulyje”, kaip ir dera, bus pristatomos kosmetikos, papuošalų, drabužių, indų, siuvimo reikmenų ir kitokių prekių naujienos. Šiemet daugiausiai įmonių, 14 procentų visų dalyvių, pristatys kosmetiką. Iš viso parodoje dalyvaus 78 įmonės, dvi iš jų – iš Latvijos. Pernai parodoje dalyvavo 65, o užpernai – tik 46 įmonės.

Pernai per tris dienas parodą „Moters pasaulis” aplankė apie 17 tūkst. lankytojų. Tokios parodos, skirtos moterims, Kaune vyko ir 1998-1999 metais, tačiau dėl ekonominio nuosmukio jų teko atsisakyti. Po pertraukos specializuota paroda vėl surengta 2003-iaisiais. Parodas organizuojanti bendrovė „Ekspozicijų centras” kitais metais kartu su paroda „Moters pasaulis” ketina rengti gatvės mados festivalį.

Šeštadienį bus demonstruojamos mados: iš ryto – kolekcijos vaikams ir būsimoms mamytėms, o po pietų – dizainerių Liubovės Čaplikienės, Dianos Rūtos Stankevičienės ir bendrovės „Rūbų artelė”.

Per patį vidudienį prasidės „Fitness mini fiesta” – nemokamos aerobikos treniruotės, kuriose galės dalyvauti visi panorėjusieji.

Pagalvota ir apie parodos lankytojų vaikučius – jiems kasdien vyks piešimo pamokėlės ir konkursai. Šeštadienį bei sekmadienį jiems bus skirti vaikų kolektyvų pasirodymai scenoje. Sekmadienį paroda veiks iki 16 valandos.

Daiva Valevičienė

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Renginiai su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.