Artėjant Vėlinėms į Vilniaus miesto kapines veš daugiau autobusų

Vilniaus miesto savivaldybė informuoja, kad artėjant Vėlinėms sostinėje kursuoja daugiau autobusų ir vilniečiams sudaromos palankesnės sąlygos nuvykti į kapines.
Į Karveliškių kapines nuo Žvėryno žiedo kasdien važiuoja 63 maršruto „Žvėrynas -Pilaitės pr. – Karveliškės” autobusai.
Į Rokantiškių kapines kursuoja didesni 37 maršruto „Kalvarijų g. – Olandų g. – Rokantiškės” autobusai.
Spalio 22-30 dienomis į Rokantiškių, Karveliškių ir Kairėnų kapines važiuos daugiau maršrutinių autobusų: trys 37 maršruto „Kalvarijų g. – Rokantiškės”, trys 63 maršruto „Žvėrynas – Pilaitės pr. – Karveliškės” ir vienas 38 maršruto „Žirmūnai – Antakalnis – Šilėnai” autobusas.
Spalio 30 ir 31 dienomis autobusai važiuos kas 4-5 minutes, lapkričio 1-ąją – kas 3-4 minutes.
Kadangi paskutinėmis spalio dienomis žymiai padidėja važiuojančių į kapines keleivių srautas, spalio 30, 31 ir lapkričio 1 dienomis bus padidintas ir 2, 6, 7, 16 bei 19 maršrutų troleibusų skaičius.
Spalio 29 d., šeštadienį, autobusai ir troleibusai važiuos pagal darbo dienų tvarkaraščius. Spalio 30, 31 ir lapkričio 1 dienomis autobusai važiuos pagal sekmadienio tvarkaraščius. Troleibusai spalio 30 dieną važiuos pagal sekmadienio, o spalio 31 ir lapkričio 1 dienomis – pagal šeštadienio tvarkaraščius.
Informacija apie eismo tvarkos pasikeitimus pateikiama internete (www.vilniustransport.lt), stotelėse, teikiama nemokama telefono linija 8 ~ 800 22922 bei mobiliaisiais telefonais (wap.vilniustransport.lt).

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Transportas su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.