Lapkričio 2 dieną prasideda trečioji „Išsipildymo akcija”

Lapkričio 2 dieną TV3 eteryje startuoja trečioji Kalėdų tradicija Lietuvoje jau tapusi „Išsipildymo akcija”. Per dvejus metus akcija ne tik atkreipė visuomenės dėmesį į tūkstančių kūdikių ir vaikų globos namuose augančių vaikų problemas, sėkmingai populiarino įsivaikinimą, o ir sulaukė rekordinės geros valios žmonių bei verslo visuomenės paramos – per dvejus „Išsipildymo akcijos” metus paaukota per 3 milijonus litų, už kuriuos pagerintos tūkstančių vaikų gyvenimo sąlygos ir įgyvendintos jų svajonės: pirmaisiais metais – 4000 tėvų paliktų vaikų iš 58 globos namų, antraisiais – 6515 vaikų iš 100 globos namų.
„Per dvejus metus mes visi kartu padarėme stebuklą: padėjome tūkstančiams tėvų paliktų mažylių gerindami jų buitį, pildydami jų svajones, dovanodami jiems Kalėdų džiaugsmą, įspūdingą visų žvaigždžių koncertą, savo šilumą ir dėmesį. Kaip niekada daug tų vaikų surado naujus tėvelius, naujas šeimas. Ir toliau rūpinkimės jais kaip savais, nes jie tiki mumis. Kviečiu Jus prisijungti prie trečiosios ir bene svarbiausios „Išsipildymo akcijos”, nes šiemet mūsų tikslai – tų vaikučių sveikata ir jų talentai. Užauginkime vis drauge talentingų, stiprių ir sveikų žmonių kartą”, – prisijungti prie didžiausio labdaros projekto Lietuvoje vėl kviečia „Išsipildymo akcijos” globėja Nomeda Marčėnaitė.
Šiuo metu „Išsipildymo akcijos” komanda drauge su N. Marčėnaite ir TV3 bei „Tango TV” žvaigždėmis lanko Lietuvos kūdikių ir vaikų globos namuose augančius vaikus, bendrauja su globos namų vadovais, gilinasi į problemas ir galimybes kuo efektyviau padėti šiems vaikams. Prie akcijos šiemet itin aktualiais patarimais aktyviai prisijungė ir Lietuvos Respublikos vaiko teisių apsaugos kontrolierė Rimantė Šalaševičiūtė, Vaiko teisių apsaugos tarnybos iš visos Lietuvos ir šalies miestų, miestelių, kuriuose yra globos namai savivaldybių socialiniai skyriai.
Neabejojama, kad šiemet prie akcijos prisijungs dar daugiau globos namų. Jų ir juose augančių vaikų skaičius paaiškės lapkričio mėnesį. Šiuo metu „Išsipildymo akcija” jau sulaukė pagalbos prašymų iš 98 globos namų, kuriuose auga 6201 vaikas. Jiems padėti šiemet visi geros valios žmonės gali nuo lapkričio 2 dienos siųsdami SMS su žodžiu VAIKAMS specialiais akcijos numeriais 1890 (auka 2 Lt) ir 1891 (auka 5 Lt) arba aplankydami juos artimiausiuose globos namuose. Visa informacija apie globos namus ir juose augančius vaikus bus skelbiama specialiose „Išsipildymo akcijos” laidelėse nuo lapkričio 2 dienos šiokiadieniais iš karto po TV3 žinių.
„Pernai ir užpernai po kiekvienos tokios laidelės sulaukdavome daugybės skambučių. Žiūrovai teiraudavosi, kuriuose globos namuose auga laidelėje parodytas vaikas, kuo jam galėtų padėti, kaip parodyti dėmesį, globoti ar net įsivaikinti jį. Todėl šiemet mūsų akcijoje atsirado naujovė – specialistė Renata Stankevičienė iš Vaiko teisių apsaugos tarnybos, kuri telefonu profesionaliai patars visais vaiko globos ir įsivaikinimo klausimais. Specialistės telefono numeriai bus skelbiami visų akcijos laidelių metu”, – itin svarbią akcijos naujovę pristato „Išsipildymo akcijos” projekto vadovė Rūta Duobaitė.
Didžiausias labdaros projektas Lietuvoje „Išsipildymo akcija” – nuo lapkričio 2 dienos per TV3.
Padėti globos namų vaikams visi geros valios žmonės gali siųsdami SMS su žodžiu VAIKAMS specialiais akcijos numeriais 1890 (auka 2 Lt) ir 1891 (auka 5 Lt) arba aplankydami juos artimiausiuose globos namuose. Dėkojame už Jūsų gerumą.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.