SEB Vilniaus bankas mažina tarptautinio pervedimo įkainius

Didžiausias Lietuvoje komercinis SEB Vilniaus bankas mažina tarptautinio pervedimo įkainius. Nuo lapkričio 2 dienos tarptautinis pinigų pervedimas užsienio valiuta privatiems ir verslo klientams, jei bankų komisinius mokesčius moka ir mokėtojas, ir gavėjas, atpinga 45 proc. – nuo 90 iki 50 litų. Toks pats elektroniniais kanalais atliktas tarptautinis pervedimas kainuos 40 litų. Taip pat mažėja skubaus ir labai skubaus tarptautinio pervedimo užsienio valiuta įkainiai.
Nuo lapkričio 2 dienos, jei bankų komisinius mokesčius moka ir mokėtojas, ir gavėjas, už skubų tarptautinį pervedimą užsienio valiuta, atliktą elektroniniais kanalais, reikės mokėti 90 litų (dabar – 140 litų), už labai skubų – 190 litų (dabar – 300 litų). Pasak SEB Vilniaus banko Produktų plėtros departamento direktoriaus Vytauto Siniaus, nauji SEB Vilniaus banko skubaus ir labai skubaus tarptautinio pervedimo įkainiai bus patraukliausi rinkoje.
„Tarptautinio pervedimo įkainiai mažinami, siekiant nuosekliai pereiti prie naujos pinigų pervedimo kainodaros, kuri sudaroma atsižvelgiant į Europos Sąjungos direktyvas. Lietuvai įvedus eurą, klientai už pinigų pervedimą šia valiuta į Lietuvos ir Europos Sąjungos šalių bankus turėtų mokėti vienodai”, – teigia V. Sinius. Anot jo, dėl šios priežasties tarptautinio pervedimo į Europos Sąjungos šalis kainos eurais ateityje turėtų ir toliau mažėti.
Vienas iš didžiausių pasaulyje bankų „Deutsche Bank” šiais metais jau trečią kartą iš eilės įteikė SEB Vilniaus bankui apdovanojimą už ypatingai aukštą tarptautinio pinigų pervedimo kokybę. Šiuo metu SEB Vilniaus banke savo sąskaitas yra atidarę daugiau kaip 50-ies pasaulio valstybių daugiau kaip 200 bankų. Tarp didžiausių pasaulio bankų, turinčių savo sąskaitas SEB Vilniaus banke, yra „Citybank”, „JP Morgan”, „Chase Bank”, HSBC, UBS, ING, „ABN Amro”, „Dresdner Bank” ir daugelis kitų.

SEB Vilniaus bankas

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Ekonomika su žyma , , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.