Catherine Zeta Jones ir fechtavimasis

Žavioji velsietė Catherine Zeta Jones teigia, kad viena iš priežasčių, kodėl ji sutiko nusifilmuoti „Zoro kaukės” tęsinyje „Legenda apie Zoro” – itin seksualus fechtavimasis.
Suvaidinusi kaukėtojo kovotojo už gėrį žmoną Eleną, aktorė teigia niekaip negalėjusi pamiršti įgūdžių, kuriuos įgavo mokindamasi fechtuotis.
„Po „Zoro kaukės” aš fechtavimosi neapleidau – kartais vis pamiklindavau ranką su špaga, nors jokiam kitam filmui to nebereikėjo. Juk tai seksualus ir kartu pavojingas sportas – nuostabus derinys keliantis ūpą”, – užsiėmimą gyrė aktorė.
Todėl sužinojusi apie didelį pasisekimą turėjusios juostos tęsinį, Catherine labai nudžiugo vėl galėsianti rankoje laikyti špagą.
„Kai laikau rankose špagą, mano akyse užsidega ugnelės, kurios tartum sako „nagi eikš, parodyk ką sugebi””,- tamsiaplaukę citavo žurnalas „Empire”.
Tačiau fechtuotis sporto salėje ir filmavimo aikštelėje visgi skirtingi dalykai.
„Tie korsetai, apsiaustai ir aukštakulniai…”, – atsidūsta aktorė, – „filmuojant tuos beprotiškus triukus Meksikoje, porą kartų galvojau kad neatlaikysiu. Karštis, įtampa, itin ankštas korsetas, sunkus, visur kliūnantis apsiaustas ir aukštakulniai. Tokiomis sąlygomis kautis su špaga nėra tas pats kas gerai vėdinamoje sporto salėje vilkint treningą ir avint sportinius batus”.
C.Z.Jones davė vieną patarimą visiems taip pat besižavintiems fechtavimosi sportu: „niekuomet nesikaukite iš karto po pietų. Antonio Banderas’ui tai blogai baigėsi”, ir pamerkė akį.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kinas su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.