Nauja grožio, stiliaus ir mados išraiška Lietuvoje.

Šių metų rugsėjo mėnesį Lietuvoje startavo visiškai naujas grožio ir stiliaus portalas – http://www.grozis.net, kurio prekinis ženklas jau yra minimas ir aptarinėjamas žmonių, kurie visgi mano, kad grožis šiais laikais – tikrai svarbus dalykas.
Dar vienas interneto puslapis ar beprotiška naujovė mūsų šalyje? Šį klausimą užduoda daugelis, tačiau koks yra tikrasis atsakymas? Naujojo portalo direktorius Augustas Alešiūnas šį klausimą komentuoja taip: „Ilgai analizavome Lietuvos grožio ir mados rinką, aišku vieną – Lietuviai norėjo, nori ir tikrai norės rūpintis savo išvaizda, stiliumi bei domėsis tuo, kas dedasi aplink, juk jau nebe viduramžiai, kai svarbiausia buvo karo ar žemdirbystės žinios, o išvaizda rūpindavosi tik išrinktieji. Mūsų pagrindinis tikslas buvo sukurti tokią vietą, kurioje žmogus gali sužinoti viską apie naujausias grožio galimybes Lietuvoje ir užsienyje, taip pat gyventi aktyvų kultūrinį gyvenimą kartu su mumis – dalyvauti renginiuose, parodose ar tiesiog parodyti save žmonėms, juk to norime mes visi, ar ne? Portalas – tai išraiška, kurios pagalba mes galime bendrauti su visais mūsų skaitytojais ir nariais, dovanoti jiems dovanas, keisti jų stilių bei rūpintis jų gerove, mes norime būti žmonių patarėjai, o iš jų norime – kad savo dienotvarkėje pasižymėtų bent keliolika minučių mums.” – ambicingai aiškina p. A. Alešiūnas.

Iš tiesų smagu, kad Lietuvoje smarkiai populiarėja, ir jau mažai kuo nusileidžia Europos Sąjungos šalims-kaimynėms, mūsų kultūrinis gyvenimas, savito stiliaus bei stilingų žmonių bendruomenės kūrimas.

Grozis.net prekinis ženklas simbolizuoja kelis dalykus: visų pirma – tai ekstravagancija, grožis ir mados pasaulis, na, o galūne „.net” norime akcentuoti tai, jog sukūrėme ne interneto puslapį, o tinklą, bendruomenę savo narių, kurie turi ir gali pareikšti savo nuomonę, žino ko siekia ir džiaugiasi gyvenimu bei ima iš jo viską, ką įmanoma, teigia p. Augustas Alešiūnas.

Kol kas tai atrodo tikrai puiki idėja, na o po kurio laiko – galėsime patys įsitikinti ar lietuviams to reikia ir kiek smarkiai jie nori gyventi ‘grožyje’.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.