„Power Hit Radio” laidų vedėjas klube surengs tradicinį gimtadienio vakarėlį

„Power Hit Radio” laidų vedėjas Aleksas Pozemkauskas šiemet savo gimtadienį švęs įprastai – surengs kasmetinį klubinį vakarėlį „Alex Birthday Party”. Su gimtadieniu spalio 22 dieną Vilniaus klube „Play” Aleksą sveikins ir reggae, hip-hop, bei dub stiliaus muziką gros specialiai jo pakviesti svečiai: Rocazz (iš grupės „Pieno lazeriai”), Ufonova ir, aišku, pats DJ aLeX. Anksčiau populiariausiuose naktiniuose klubuose švenčiamame tradicija tapusiame Alekso gimtadienio vakarėlyje plokšteles jau suko italas DJ Stefano Cannavassi, grupė „Exem”, Ignas I.V., DJ Vanga, Kunigas, „Boogaloo”, „Disco Mafia” nariai ir Alekso bičiulis, garsusis latvis DJ Bogdan Taran.
„Gimtadienio fiestai pasirinkau mažiausią, jaukiausią ir labiausiai namų aplinką primenantį sostinės klubą. Noriu, kad visi mano draugai ir kolegos iš radijo praleistų vakarėlį įspūdingai ir prisimintų mažiausiai mėnesį”, – draugus nustebinti ruošiasi Aleksas.
Gimtadienio vakarėlyje šėls ir dailioji „Power Hit Radio” laidų vedėja Lavija Šurnaitė su kuria Aleksas pastaruoju metu itin daug bendrauja. Kolegos ėmė pastebėti, kad ši porelė kartu atvažiuoja ir išvažiuoja iš darbo, Aleksas verda jai kavą ir itin džentelmeniškai asistuoja per vakarėlius.
„Mūsų draugystė vadinasi „draugas išgelbėjo draugą”. Senasis mano automobilis visiškai sugedo, o kol ieškojau naujo, Aleksas pasisiūlė padėti. Abu gyvename centre, taigi važiuoti į darbą katu pasidarė labai patogu. Tačiau tarp mūsų nieko intymaus nėra – esu labai laimingai ištekėjusi ir visai neseniai su vyru Barselonoje romantiškai atšvenčiau vestuvių metines”, – abejones sklaido Lavija ir prisipažįsta, kad gandai apie „radijinį” romaną labai prajuokino ir ją, ir Aleksą.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.