TV3 „Dangaus” Augustė norėtų įdainuoti „Išsipildymo akcijos” himną

„Tai gražiausia labdaros akcija Lietuvoje. Kiekvienais metais prie jos prisijungdavau aukodama SMS žinutėmis. Šiemet, turiu kur kas daugiau ir įvairesnių galimybių prisijungti prie šio tradicinio projekto. Man būtų didžiulė garbė įdainuoti „Išsipildymo akcijos” himną”, – sako ambicingoji TV3 žvaigždžių ir muzikos realybės šou „Dangus” favoritė Augustė.
Ne taip seniai Augustė neteko mamos. Mergina sako turėjusi kelerius metus susitaikyti su tuo, kad sunki liga atims iš jos brangiausią žmogų.
„Nenoriu, kad dėl šio straipsnio žmonės manęs imtų gailėtis – toks gyvenimas. Kartais paverki, kartais ieškai paguodos, kartais apsimeti, kad viskas gerai. Visus ištinka panašūs jausmai. Tokiu metu svarbiausia turėti žmogų, į kurį galėtum atsiremti, svarbu sulaukti dėmesio, neatsiduoti vienatvei. Su vaikais globos namuose, manau, yra taip pat – jie visai tokie kaip bet kuris žmogus: liūdi, džiaugiasi, yra praradę, tik atsiremti neturi į ką. Kiekvieno nepriglausi, bet dėmesį jiems padovanoti, draugiją – be galo svarbu. Aš labai gerai juos suprantu ir noriu padėti”, – šiltai šypsosi kone ledinės atlikėjos įvaizdį scenoje susikūrusi uteniškė.
Trečioji „Išsipildymo akcija” prasidės lapkričio 2 dieną. Iki tol Augustė drauge su „Dangaus” dalyviais svajoja aplankyti bent keletą globos namų:
„Kadangi šių metų „Išsipildymo akcijos” vienas iš tikslų – vaikų talentai, būtų labai smagu su jais padainuoti, pašokti. Neabejoju, kad talentingų vaikų pilni visi globos namai.”

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.