Kultūriniai kontrastai, meninė ir etninė įtaka įkvėpė Nokia sukurti naujausią mados telefonų kolekciją

Honkongas, Florencija, Niujorkas… Vėl peržengdama mobiliųjų telefonų dizaino ribas, Nokia pristatė kolekciją, kurią sudaro trys mados įkvėpti mobilieji prietaisai – Nokia 7360, Nokia 7370 ir Nokia 7380 telefonai. Kiekvienas L‘Amour kolekcijos modelis yra nuostabus kontrastų derinys – juose susilieja kultūros bei etninė įtaka ir netikėtumą sukeliančios prabangos detalės. Aukšta kokybė ir meistriškumas dera su natūraliomis medžiagomis, spalvomis ir raštais – viskas kruopščiai kurta ir dėliota su aistra kiekvienai detalei.

„Daugeliui klientų mobilusis telefonas iš tikrųjų tapo asmeninio stiliaus tęstinumu – tai ne tik pažangus bendravimo prietaisas, bet ir stiliaus išraiška, – sako Alastair Curtis, Nokia mobiliųjų telefonų skyriaus dizaino viceprezidentas. – Kiekviena šių gaminių detalė, nuo grafikos, kurią įkvėpė gamta, iki aksominių maišelių, buvo kruopščiai apsvarstyta galvojant apie madą išmanantį asmenį, kuriam šie gaminiai bus skirti. Mes visiškai įsitikinę, kad klientai, kuriems yra svarbu dizainas ir dėmesys detalėms, įsimylės L‘Amour kolekciją.”

Kuriant ir vystant L‘Amour kolekciją, Nokia dizaino komanda sėmėsi įkvėpimo iš tokių medžiagų kaip gintaras, keramika, turkis, šilkas ir emalis. Tokios meno apipavidalinimo technikos kaip dengimas emaliu ir graviravimas suteikė kūrybinės kibirkšties grafikai, medžiagoms, apdailai ir spalvoms, kurios buvo parinktos kiekvienam kolekcijos modeliui.

Nokia 7380 telefonas: įžvalgaus skonio atspindys

Elegantiškas ir gundantis, graviruotu veidrodiniu paviršiumi ir klavišų neturinčiu diskretišku disku Nokia 7380 telefonas atkreipia žvilgsnį, stebina. Odinis dangtelis ir veidrodinis ekranas subtiliai maskuoja įmantrią technologiją su 2 megapikselių kamera ir intuityviu skambinimu balsu. L‘Amour kolekcijos pasididžiavimas, Nokia 7380 telefonas skirtas įtakojantiems madą vyrams ir moterims, kurie mėgsta būti dėmesio centre ir pasiryžę gyvenime išleisti šiek tiek daugiau aukštos kokybės daiktams.

Pagrindinės savybės:

– Neturintis klavišų diskas,

– 2 megapikselių kamera, 4 kartų priartinimas,

– Pažangios balso komandos,

– MP3 grotuvas.

Planuojama mažmeninė Nokia 7380 telefono kaina – apie 500 eurų be mokesčių ir subsidijų. Nokia 7380 telefonas rinkoje pasirodys 2006 metų pirmą ketvirtį.

Nokia 7370 telefonas: sukurtas atkreipti dėmesį

Sukeliantis netikėtumo jausmą Nokia 7370 telefonas atidaromas pasukant ir atskleidžia elegantiškai paslėptą klaviatūrą. Gražūs raštai, išgraviruoti elegantiškoje metalo apdailoje kontrastuoja su odiniais dangteliais bei suteikia romantiško žavesio ir egzotikos elementų. Bet ne tik išvaizda yra svarbu – tokios pažangios savybės kaip 1,3 megapikselio kamera ir 3D garso efektai užtikrina, kad Nokia 7370 telefonas atitinka šiuolaikines technologijas ir naujausias dizaino madas.

Nokia 7370 telefonas gali būti dviejų spalvų – kavos rudumo ir šiltos gintaro spalvos. Kiekviename modelyje yra individualūs grafinių atvaizdų, ekrano užsklandų rinkiniai ir net priskirtas kameros klavišas.

Pagrindinės savybės:

– 1,3 megapikselio kamera, 8 kartų priartinimas,

– 2 colių QVGA spalvotas ekranas (320 x 240 vaizdo elementų),

– Stereofoniniai garsiakalbiai su 3D garso efektais,

– Skambėjimo tonai su vaizdu.

Planuojama mažmeninė Nokia 7370 telefono kaina – apie 300 eurų be subsidijų ir mokesčių. Nokia 7370 telefonas rinkoje pasirodys 2006 metų pirmą ketvirtį.

Nokia 7360 telefonas: žavingas, dailus ir kompaktiškas

Medžiagos, grafika ir spalvų paletė užtikrina, kad šis žavingas telefonas išsiskirs minioje. Madą suprantantiems vyrams ir moterims patiks Nokia 7360 telefono raštų ir audinių derinys, kurį idealiai papildo elegantiški priedai – dirželiai ir nešiojimo maišeliai.

Nokia 7360 telefonas gali būti dviejų išskirtinių L‘Amour kolekcijos spalvų – kavos rudumo ir šiltos gintaro spalvos. Kiekvienas modelis turi individualų grafinių atvaizdų, ekrano užsklandų ir priedų rinkinį.

Pagrindinės savybės:

– Įmontuota VGA kamera,

– Stereofoninis FM radijas,

– MP3 skambėjimo tonai.

Planuojama mažmeninė Nokia 7360 telefono kaina – apie 200 eurų be mokesčių ir subsidijų. Nokia 7360 telefonas pasirodys rinkoje 2006 metų pirmą ketvirtį.

Nokia 7360, Nokia 7370 ir Nokia 7360 telefonai atitiks būsimo ES aplinkos įstatymo (RoHS, 2002/95/EC) reikalavimus. Įstatymas įsigalios 2006 metų liepą.

Nokia

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Informacinės technologijos su žyma , , , , , , , , , , .

1 atsiliepimas į "Kultūriniai kontrastai, meninė ir etninė įtaka įkvėpė Nokia sukurti naujausią mados telefonų kolekciją"

  1. Rūkas

    Prisimenu dar tuos laikus, kai priedai telefonams buvo dirželis prie telefono ir maišelis jam laikyti 🙂 O kiek darbą viskas pažengė, kai paskaičiau šį straipsnį tai net nostalgija sukilo 🙂

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.