Vagys išsinešė bendrabučio vedėjo santaupas

Savaitgalį į Vilniaus kolegijos bendrabučio vedėjo Gintauto Maskoliūno darbo kabinetą įsibrovę vagys išsinešė seife saugotas 30 tūkst. litų asmenines santaupas.

Pasak policijos pranešimų, pareiškimas dėl dingusių pinigų buvo gautas sekmadienio rytą. Į Verkių gatvėje esančio Vilniaus kolegijos Elektronikos ir informatikos bendrabučio Nr. 1 patalpas vagys pateko išdaužę lango stiklą. Atrakinę kabinete buvusį seifą jie pagrobė 30 tūkst. litų, priklausiusių pareiškėjui G. M., ir 6 tūkst. litų Vilniaus kolegijos pinigų.

Eltos kalbintas G. Maskoliūnas neneigė esąs paslaptingasis G. M. Jo teigimu, vagys įsibrovė naktį iš šeštadienio į sekmadienį. Pagrobtieji 30 tūkst. litų buvę vedėjo sutaupyti pinigai. G. Maskoliūnas sakė anksčiau turėjęs „problemų su bankais”, todėl nusprendęs laikyti santaupas darbo kabinete esančiame seife. Apie tai esą niekas nežinojęs. Bendrabučio vedėjas nenorėjo dalintis savo įtarimais ir teigė visus juos išsakęs policijai.

Vilniaus policijos atstovai sakė kol kas negalintys plačiau komentuoti įvykio. Pagal pareiškimą pradėtas ikiteisminis tyrimas.

2005-10-17 10:45

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.