Žmogus sudegė automobilyje

Vakar naktį Ašigalio gatvėje esančiuose garažų masyvuose kilusio gaisro metu ugnis pasiglemžė trisdešimtmečio vyriškio gyvybę.

Kauno miesto priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos budėtojai pranešimą apie liepsnojantį garažą gavo vakar apie 3 val. nakties. Pareigūnams pranešta, jog ugnis įsisiautėjo Ašigalio gatvės 26-ajame dviejų aukštų gelžbetoniniame pastate, priklausančiame 175-ajai garažų statybos ir eksploatavimo bendrijai.

Į nelaimės vietą atvykę ugniagesiai gelbėtojai rado liepsnose paskendusį „Audi 100” markės lengvąjį automobilį, kuriame aptiko smarkiai apdegusį vyro lavoną. Pareigūnai spėja, jog prie vairo sėdėjęs vyriškis galėjo būti trisdešimtmetis Arūnas Ž.

Tuo tarpu atvira ugnimi degęs garažas, kuriame buvo įrengtos nedidelės automobilių remonto dirbtuvės, ir jame buvusi transporto priemonė priklauso Povilui P. Ugniagesiai sako kol kas tiksliai nenustatę nelaimės priežasties, tačiau linkę tikėti pirmine versija, teigiančia, kad gaisras kilo dėl automobilio dujų įrangos gedimo.

Tragiškas pasekmes atnešusį gaisrą trys priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pareigūnų ekipažai užgesino beveik per pusvalandį.

Dėl pastarojo įvykio Žaliakalnio policijos komisariato pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą. Teisėsaugininkai kol kas nesiima tvirtinti, ar pastarąjį įvykį galima vadinti savižudybe, ar nelaimingu atsitikimu.

Vakar po pietų buvo patvirtinta, jog žuvusysis iš tiesų yra 30-metis Arūnas Ž. Tyrėjams pavyko išsiaiškinti, kad su sugyventine ir motina gyvenęs vyriškis dažnai laiką leisdavo išsinuomotame garaže, tvarkydamas savo mašiną. Beje, policijos pareigūnai išsiaiškino, jog supleškėjusį „Audi 100” markės automobilį Arūnas Ž. buvo nusipirkęs, tačiau nespėjo perregistruoti savo vardu. Rinkdami informaciją apie žuvusįjį, teisėsaugininkai išsiaiškino kelis anksčiau užfiksuotus nežymius kivirčus, kilusius tarp jo ir kaimynų, tačiau žymesnių nusikaltimų vyriškio dosjė neaptikta.

Paryčiais apie sūnaus ir sugyventinio netektį sužinojusios namiškės negalėjo patikėti tokia tragiška įvykių baigtimi. Paaiškėjo, kad be tėvo liko ir ketverių metukų sūnelis. Moterys teisėsaugininkams prasitarė, kad nelaimės išvakarėse buvo nesmarkiai apsipykusios su Arūnu, tačiau apie tokią žiaurią įvykių baigtį nė nepagalvojusios. Pasak jų, trisdešimtmetis vyriškis susikivirčijęs dažniausiai patraukdavo į garažą ir ten kartais netgi nakvodavo. Lemtingąją trečiadienio popietę Arūnas, namiškių teigimu, buvo išvykęs tvarkyti kažkokių dokumentų, o po to nuvažiavo į garažą, iš kurio daugiau namuose nebepasirodė.

Tomas Jarusevičius

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.