Ką gali papasakoti būsimosios nuotakos būstas

Jeigu moterys suprastų, kiek paslapčių gali paaiškėti, vien pažvelgus į jų vonios kambarį, niekada ten neįleistų savo kavalierių.

Išduoda kremas

Jei norite sužinoti apie damą absoliučiai viską, žvilgtelėkite, įdėmiai apsidairykite, kur ji kedenasi plunksneles. Pirma, ką išsiaiškinsite, bus tikrasis išrinktosios amžius.

Jeigu jūsų širdies dama teigia, kad jai – dvidešimt penkeri, išstudijuokite, kas išrikiuota jos vonios lentynėlėse.

Jeigu rasite kremą toms, kurioms per trisdešimt, stabdantį senėjimą eliksyrą, šveitiklį vystančiai odai, reiškia, kad dama artėja prie keturiasdešimtmečio. Nė viena mergužėlė nepirks tokių priemonių odos priežiūrai, nes jos nepaprastai brangios ir jaunai odai jos gali tik pakenkti.

Užmeskite akį ir į vonios kraštelį. Ar tik ten ne anticeliulitinis dušo želė ir šiurkšti pirštinė odai masažuoti? Tai rodo, kad kai jūsų išrinktoji išsiners iš drabužėlių, būsite nemaloniai nustebintas, ant jos šlaunų išvydęs bjauriąją „apelsino odelę”.

Ji – ne blondinė!

Šampūnas taip pat yra išdavikas. Manote, kad jūsiškė – natūrali blondinė? Betgi ji plauna garbanas priemone, išsaugančia dažytų plaukų blizgesį ir švelnumą. Taigi pasirodo, kad ji – tik šatenė.

Buteliukas su etikete „nuo pleiskanų” – taip pat ne pats maloniausias atradimas.

Dabar išstudijuokite dantų pastą. Gerai, jeigu ji pati paprasčiausia, bet jeigu pamatysite kažką gydomojo, tai, kas parduodama tik vaistinėse, reikėtų susirūpinti – jūsų nimfa turi problemų dėl dantų. O jei aptiksite dezinfekuojamąjį skystį burnai skalauti ir keistoką dantų šepetuką, tai jūsų išrinktoji kenčia nuo parodontozės arba stomatito.

Ir visai nemalonu išvysti įvairiausius preparatus nuo grybelio: kremus ir tabletes. Grybai tinka miške, o ne ant kojų.

Kokie ant drabužių pakabų sukabinti chalatai? Vienas rožinis, lengvas it pūkas, kvepiantis kvepalais, o antras – suglamžytas, ne itin švarus ir dar kilpinis? Viskas aišku, pirmasis naudojamas ypatingiems atvejams, antrasis – kasdien, į jį susisupama vienatvės minutėmis. Tarp kitko, dėmės prie apykaklės liudija, kad mergina mėgsta pavalgyti lovoje. Gal ji ir taukuotus pirštus į antklodę valosi?

Paslaptys vaistinėlėje

Pačiame kamputyje šmėkštelėjo klizma? Vadinasi, gražuolei – vidurių užkietėjimas. Nuo ko? Ogi nuo amžinos dietos.

Būtinai reikėtų žvilgtelėti ir į vaistinėlės vidų. Gerai, jeigu ten tik aspirinas ir vos keletas priemonių nuo galvos skausmo bei peršalimo. Tačiau jeigu ten pilna įvairiausių kitokių preparatų, įdėmiai juos išstudijuokite.

Būsimoji nuotaka droviai rausdama prisipažino, kad niekur, niekada, nė karto ir nė su kuo. Tada kodėl vaistinėlėje yra prezervatyvų ir įvairiausių kontraceptinių tablečių?

Patarčiau susirūpinti, jei pastebėsite šalia aktyvuotos anglies tablečių padėtus preparatus nuo pagirių. Gali būti, jog būsimoji žmona mėgsta pasivaišinti alkoholiu.

Vyriški pėdsakai

Jeigu po praustuve yra spintelė, kyštelėkite nosį ir ten. Jūsų naujoji pažįstama prieš porą valandų kavinėje pareiškė, jog gyvena viena? Tai kodėl į patį tolimiausią kampą po kriaukle nugrūsta dar viena stiklinė su dantų šepetuku, elektrinė mašinėlė barzdai skusti, vyriškas odekolonas ir dezodorantas?

Ak, ji skuta kojas, o po to jas gaivina vyriškais odekolonais, o dar vienas šepetukas reikalingas purvui nuo batelių nušveisti.

Vonia gali daug ką papasakoti. Bet juk be jos namuose esama ir kitų kambarių. Čia irgi pilna atradimų.

Jūsų mergina nerūko? Bet kodėl bute pilna peleninių? Ak, jos skirtos svečiams! O kam tada stovas su penkiomis pypkėmis ir tabako maišeliu?

Jeigu prie to pridėsite ir brošiūrą „Kaip pačiam suremontuoti automobilį”, taps aišku, kad kažkoks vyriškis čia vis dėlto lankosi. Negi trapi gėlelė dūmytų pypkę ir pati taisytų automobilį?

Įdomi literatūra

Jei namuose yra knygų lentyna, ji taip pat gali daug ką papasakoti. Nagi pažvelkime į knygas: „Kaip susirasti vyrą”, „Šimtas būdų, kaip atsikratyti alkoholio priklausomybės”, „Gimnastika šizofrenikams”. Galima, aš nekomentuosiu šio rinkinio? Nors, teisybės dėlei, pripažinsiu, kad toks ekstremalus variantas pasitaiko retai.

Nenustebkite, jei manieringos panelės, pasakojančios apie savo meilę klasikinei literatūrai, namuose jūs išvysite šiuolaikinius romanus damoms kartu su madingų žurnalų pundais.

Būkit itin įdėmus, kai pirmąkart ateisite į būsimos nuotakos namus, juk net paveikslai gali išduoti šeimininkę.

Jeigu ant sienų puikuojasi kačiukų, šuniukų, gėlyčių ir pūstažandžių kūdikių atvaizdai, tai neturėtų sukelti paniekinamo šypsnio. Džiaukitės – jūs savo gyvenimo kelyje sutikote visiškai normalią moterį, kuri ateityje taps puikia šeimininke ir motina.

O jeigu dama pasikabino miegamajame „Žanos d’Ark sudeginimą”, „1905 metų demonstracijos sušaudymą” arba šviežiai nulupto triušio nuotrauką, neškite kudašių, kol ne vėlu.

Pagal Darjos Doncovos romaną

„Vėžliuko safaris” parengė L. G.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Moterims su žyma , , , , , , , , .

10 atsiliepimų į "Ką gali papasakoti būsimosios nuotakos būstas"

  1. sara

    šlykštus straipsnis…

  2. Darius

    Jo, motriskos…Tai stai kokios jus 😀

  3. Vėtyta

    Ne šlykštus, o šmaikštus. 😀

  4. nesvarbu

    kas cia toks protingas? viskas ka turim yra blogai. kad kartais nuo maisto prasiseda alergija ar pleiskanos – blogai, kad geriam kontraceptikus ar pacios pasirupinam apsauga – blogai. taip, viskas ka turim – blogai. is viso kazkokia chamstva!! pasipiktinus kad visame kame matote prie ko prikibt. gal neturit ka veikt?

  5. oksancik

    hm…tai ant kiek turi buti kvailas bernas kad dar tikrintu po vonia kas guli..ar kiek mergina klizmu turi..hm.. 👿

  6. ginta

    is viso kazkokios pievos… toks jausmas kad merginos panasios i monstrus… gal visi tie sampunai ir buteliukai ne vien del musu o ir del jusu vaikinai??? o kad vaikinai vaiksto susmirde nuo prakaito, netvarkingi, pleiskanotom galvom tai niekam neuzkliuva… slykstu…

  7. Liliux

    Būna labai graudu, kad yra žmonių, kurie neturi jumoro jausmo. Sunku jiems… 😥

  8. L

    Jei kas nesuprato, prieš tai buvęs tekstas skirtas komentatoriams, o ne staripsniui

  9. Rugiagėlė

    O jei muilo ras,ar dantų pastos, ką kažin pagalvos ????Teks matyt iš vonios išrinkt viską, kad ko nors neįtartų, ale paskui pamislys, kad nesiprausiu visai,vėl bus viskas negerai 😛 🙂 😀

  10. TheSweetest

    Nu kvailiau jau nebuvo galima parasyt! 😕

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.