Praėjęs minusų vakaras pateikė tikrą staigmeną Mino

Atrodytų dar nesuspėjęs
atsitokėti po svaiginančios pergalės šeštadienio finale, Mindaugas vėl pradeda liūdėti. Ne tik liūdėti, bet ir pykti. Ir tam yra priežastis. Šią savaitę, taip pat kaip ir praėjusią, iš savo „bičiulių” Mino gauna daugiausia minusų. Kažkodėl nei vienas realybės dramos dalyvis jam neuždeda pliuso.
„Nes jis įvėlė mane į nesmagią padėtį”, – komentuoja padūkėlė Vilija ir „padovanoja” Mindaugui minusą.
Haroldas skiria minusą Mino už tai, kad jam nepatinka Mino požiūris į dalyvius ir santykis su vadybininku”.
„Pamačiau to žmogaus kitokį veidą, ir tas veidas man nelabai patiko”, – pasako rusaitė Julija ir uždeda dar vieną minusą šio šeštadienio finalininkui.
Rūlė ir Raketa taip pat „atakuoja” Mino su tais nelemtaisiais minusais.
Daugiausia minusų surinkęs Mino galų gale tyliai išlemena: „Aš viską supratau…”
Daugiausia pliusų šį kartą surenka tylenis Haroldas. Andrius uždeda pliusą Haroldui, nes – „Haroldas pradėjo dirbti ir rašyti naują gabaliuką”. Raketa pliusą Haroldui uždeda už talentą. Julija – už draugiškumą ir gerą balsą.
Daugiausia pliusų surinkęs Haroldas šį vakarą kažkam uždės lemtingą minusą. Tas kažkas šeštadienį turės rungtis su Mino dėl teisės toliau eiti „Keliu į žvaigždes”.
Tačiau… „Kelio į žvaigždes” užkulisiuose netyla kalbos, kad tylenis Haroldas turi planą – kad „Mino nebesugrįžtų į realybės šou. Haroldas ruošiasi prie karštojo mikrofono pasodinti labai gerai dainuojantį žmogų, stiprų konkurentą Mindaugui… Tas stiprus konkurentas turėtų būti garantija, kad Mino į „Kelią į žvaigždes” nebesugrįš niekada…
Kolkas – visa tai tik gandai… Visa tiesa apie tai, kas realybės dramoje šiuo metu ištiesų vyksta – jau netrukus, šį vakarą, po kelių valandų – „Kelio į žvaigždes” dienoraštyje…

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.