PC World, tiriant šnipinėjimo programas, apdovanojo Panda Software „Geriausiu pirkiniu”

Pandos Software Platinum Internet Security paskutiniame šio žymaus žurnalo leidime išspausdintoje palyginamojoje apžvalgoje paskelbtas esantis geriausias sprendimas, pabrėžiant jo veiksmingą susidorojimą su šnipinėjimo programomis ir lengvą naudojimą

Panda Platinum Internet Security 2005 spalio mėnesio „PC World” žurnalo leidime paskutiniojoje palyginamojoje „anti-spyware” sprendimų apžvalgoje pavadintas „Geriausiu pirkiniu”. Šioje produktų analizėje buvo įvertinti tiek nemokami ir pardavinėjami integruoti apsaugos komplektai, tiek sprendimai, skirti būtent apsaugoti nuo šnipinėjimo programų.

Panda Platinum Internet Security 2005 dėka jo veiksmingumo kovojant su įvairiomis šnipinėjimo programomis buvo paskelbtas geriausiu integruotu sprendimu. Apžvalgoje Panda Software apsaugos sprendimas buvo lyginamas kartu su tokiais sprendimais, kaip Symantec Norton Internet Security 2005 Antispyware ir Zone Labs ZoneAlarm Security Suite 6.0.

Pagal „PC World”, „Iš trijų (analizuotų) all-in-one sprendimų, mes rekomenduojame Pandos Software Platinum Internet Security 2005. Mes išrinkome jį Geriausiu pirkiniu, kadangi Panda daugiausiai pašalino šnipinėjimo programų iš visų…”

„Mes labai džiaugiamės šiuo pripažinimu, kuris įrodo Pandos Software pasišventimą apsaugoti savo klientus nuo šnipinėjimo programų ir kitų internetinių grėsmių” pareiškė Iñaki Urzay, pandos Software techninio skyriaus vadovas.

Pandos Software sprendimas buvo vienintelis iš visų sprendimų, skirtų kovoti su šnipinėjimo programomis, tokių kaip McAfee AntiSpyware 2006 ar Trend Micro Anti-Spyware 3.0, pašalinęs 100% kenksmingų procesų. Taip pat panda Platinum Internet Security pašalino 100% NPO (BHO – browser helper object) ir nepageidaujamų priemonių juostų – įrankių, dažniausiai naudojamų pasinaudoti naršykle.

Lengvas naudojimas

„PC World” apžvalgoje taip pat pabrėžiamas šio sprendimo lengvas naudojimas, kadangi jis veiksmingai pašalina šnipinėjimo programas, kaskart neklausdamas sprendimo pačių vartotojų.

„…Kalbant apie lengvą naudojimą, Pandos sprendimas neturėjo lygių pašalinant aptiktas reklamines ir šnipinėjimo programas be jokio vartotojo įsikišimo. Jūs taip pat galite pakeisti nustatymus kiekvienam atskiram atvejui” praneša „PC World”.

„Reaktyvių ir TruPrevent proaktyvių technologijų komplektas, veiksmingai susidorojantis su šnipinėjimo programomis, yra ne tik Platinum Internet Security, bet ir visuose kituose tiek namų vartotojams, tiek kompanijoms skirtuose mūsų sprendimuose” informuoja Ignacio Ayerbe, Panda Software vartotojų skyriaus direktorius.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Informacinės technologijos su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.