Aštuntą kartą labiausiai nusipelnę Vilniui bus apdovanoti Šv. Kristoforo statulėlėmis

Šiemet jau aštuntus metus iš eilės sostinės gyventojai rinks labiausiai Vilniui nusipelniusius miestiečius, įstaigas, bendroves, kuriems gruodžio 16 d. iškilmingos ceremonijos metu Vilniaus rotušėje Vilniaus miesto meras Artūras Zuokas įteiks Šv. Kristoforo statulėles – garbingiausią Vilniaus miesto apdovanojimą.
Siūlyti kandidatus apdovanojimams už nuopelnus teisėsaugai, mokslui ir švietimui, sportui, sveikatos apsaugai, verslo ir turizmo plėtrai, kultūrai ir menui, Vilniaus įvaizdžio formavimui, labdarai Apdovanojimo šv. Kristoforo statulėlėmis sekretoriatas kviečia visus vilniečius, miesto įstaigas, organizacijas ir bendroves. Miestiečiai kviečiami siūlyti ir kitas, miestui ir vilniečiams aktualias nominacijas.

Vilniečių pasiūlymų, pateiktų raštu, Vilniaus miesto savivaldybės administracijos Kultūros, švietimo ir sporto departamento Kultūros ir meno skyrius, Apdovanojimo šv. Kristoforo statulėlėmis sekretoriatas laukia iki lapkričio 18 d., adresu Konstitucijos pr. 3, Vilnius (tel. 211 2416, 2112 382, el. paštas: kulturos@vilnius.lt).

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kultūra su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.