Mattas Damonas prisiekė nebesusitikinėti su garsenybėmis

Mattas Damonas prisiekė daugiau niekada nebesusitikinėti su garsiomis moterimis. Juostos „Broliai Grimai” žvaigždė tokios išvados priėjo po keletos nesėkmingai susiklosčiusių santykių su garsiomis Holivudo dailiosios lyties atstovėmis.

„Perdėtas žiniasklaidos dėmesys, visos tos paskalos ir melas, kuriuo mirguliuoja spauda ir dar įtemptas abiejų garsenybių darbo tvarkaraštis daro santykius neįmanomais”, – sakė M.Damonas.

„Stebėdamas kokį pragarą turėjo praeiti mano draugas Benas Affleckas, susitikinėdamas su Jennifer Lopez, supratau, kad negalėčiau būti jo vietoje. Supratau, kad pasaulį yra apėmusi garsenybių psichozė, verčianti tas pačias garsenybes slėptis. Norėdamas išvengti knisimosi po mano asmeninį gyvenimą, turiu jį padaryti ne tokiu pikantišku ir įdomiu žiniasklaidai”, – sėkmės receptu dalinosi aktorius.

Anksčiau turėjęs plačiai žiniasklaidos nušviestus romanus su Winona Ryde, Claire Danes ir Minnie Driver aktorius dabar susitikinėja su paprasta barmene Luciana Barroso. Negana to, 35-rių aktorius visai neseniai oficialiai pranešė ir apie jų vedybas.

„Džiaugiuosi atradęs būdą apsaugoti savo gyvenimą. Ir kitiems vyrams aktoriams patarčiau ieškoti poros ne tarp kolegių ar modelių, o mielų paprastų moterų – jos apsaugos jūsų gyvenimus”, – pusiau rimtai pusiau juokais sakė Mattas Damonas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kultūra su žyma , , , .

1 atsiliepimas į "Mattas Damonas prisiekė nebesusitikinėti su garsenybėmis"

  1. Durnas mattas

    👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛
    Baisai fainu but durnas!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.