S. Gerrardas iškrito iš rikiuotės porai savaičių

Bloga žinia Anglijos rinktinės gerbėjams – vienas geriausių šalies saugų Stevenas Gerrardas (Steven Gerrard) turės praleisti trečiadienio rungtynes su Lenkija dėl blauzdos traumos.

„Liverpool” klubas, kuriam atstovauja S.Gerrardas, skelbia, kad vienas ekipos lyderių aikštėje nepasirodys nuo dviejų iki trijų savaičių. Dėl to futbolininkas praleis Anglijos „Premier” lygos mačus su „Blackburn” ir „Fulham” bei UEFA Čempionų lygos trečiojo turo dvikovą prieš „Anderlecht”.

Ir S.Gerrardas – ne vienintelis žaidėjas, turėsiantis praleisti anglams jau praktiškai nebesvarbias paskutiniąsias atrankos ciklo rungtynes. Gynėjai Solas Campbellas (Sol Campbell) ir Ashley Cole`as (Ashley Cole) taip pat yra traumuoti, o komandos kapitonas Davidas Beckhamas (David Beckham) rungtynėse su Austrija gavo raudoną kortelę ir yra diskvalifikuotas.

Tiesa, po diskvalifikacijos į ekipą sugrįžo puolėjas Wayne`as Rooney (Wayne Rooney).

Anglija, kaip ir grupės lyderė Lenkija, jau yra užsitikrinusi vietą finaliniame pasaulio čempionato etape, kuris ateinančią vasarą vyks Vokietijoje. Paskutiniojoje dvikovoję iškovoję pergalę anglai grupėje užimtų pirmąją vietą.

Linas Kojala

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.