TV3 „Dangaus” finale: ašaros, naujas lyderis ir fantomo Gedimino nesėkmė

„Aš spėju, ne linkiu, bet spėju, kad savaitės finale su fantomu Gediminu susikaus Laura”, – taip orakuliškai „Dangaus akademijos” rektorius Andrius Mamontovas spėjo „Dangaus” dalyvių likimą stebėdamas juos „Forum Palace” rūmų užkulisiuose šeštadienį.
„Gali būti, kad Gediminas ir nebegrįš”, – dar praėjusį antradienį, kai fantomu tapo Gediminas, tyliai pasakė tautos numylėtinis buvęs fantomas Antanas. Jie abu buvo teisūs.
Šeštadienį TV3 žvaigždžių ir muzikos realybės šou „Dangus” gyvo garso koncerte pasirodė ekstravagantiškasis Jonas su sijonu ir daina „Mylėt tave taip beprotiška ir keista”, Natas su legendinės grupės „Antis” legendiniu kūriniu „Alyvos”, antrąkart finalininkė Augustė šįkart dainavo grupės „No Doubt” hitą „Don‘t Speek”, panevėžietis Virgilijus atliko rusų grupės „A-Studio” dainą „Išskrendu”, o Laura – Mike’o Oldfieldo kūrinį „Moonlight Shadow”.
„To, ką norėjau – nepadariau”, – vos ašaras tramdė nuo scenos nulipusi pirmoji finalo atlikėja viena „Dangaus” lyderių Augustė.
„O ką man reikės daryti, kai visa minia skanduos „Antanai!, Antanai!” – prieš pasirodymą panikavo Natas dainos partneriu pasirinkęs praėjusios savaitės fantomą.
Antrojo „Dangaus” savaitės finalo komisija – LR Kultūros viceministras kompozitorius Faustas Latėnas, dainininkė Janina Miščiukaitė ir radijo stoties „Radiocentras” programų direktorius Donatas Bučelis – savo balsus 12, 10 ir 8 skyrė taip: Virgis – 30, Augustė – 24, Jonas – 16, Natas – 12 ir Laura – 8. Visi trys komisijos nariai po 10 taškų skyrė Virgiui, F. Latėnas ir J. Miščiukaitė po 12 taškų skyrė Augustei ir po 8 balus Jonui, D. Bučelis drauge su TV3 žiūrovais po 8 balsus skyrė Laurai, 10 – Jonui ir 12 balsų Natui. Panevėžietis Virgilijus, surinkęs daugiausiai balsų, tapo savaitės lyderiu.
„To ir tikėjausi”, – surinkusi mažiausiai taškų sakė Laura. Jai dėl išlikimo „Danguje” teko susikauti su savaitės fantomu Gediminu.
„Atėjau laimėti. Man principas „svarbiausia – dalyvauti” – netinka. Noriu tapti garsiu ir sulaukti pripažinimo”, – vos atvykęs į „Dangų” kalbėjo 23-ejų alytiškis Gediminas. Deja, jo svajonė ir jis pats, kaip praėjusį kartą Justas, nukrito iš „Dangaus”.
Kupini įvairiausių jausmų, patyrę džiaugsmą ir liūdesį, pasimatę su artimaisiais, „Dangaus akademijos” studentai jau be vieno saviškio grįžo į 33 mados ir stiliaus centro „Europa” aukštą. Šį vakarą rektorius A. Mamontovas vėl atneš finalo dainų sąrašą, trečiadienį vyks didžioji perklausa, o šeštadienį gyvo garso koncertas dėl išlikimo. Tiesa, šįkart „Dangaus” studentai turi griežtą užduotį – kiekvieną jiems skirtą kūrinį ne tik išmokti, bet ir būtinai perdainuoti savaip.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.