Kiekvienam paparaciui po kiaušinį !

„Brolių grimų” aktorius Heath Ledgeris meta iššūkį visiems skandalų ir pikantiškų kadrų medžiotojams ! Žiniasklaidos dėmesio išvargintas vyras teigia nebegalintis pakęsti paparacių ir kiekvienam iš jų paruošė po… kiaušinį.
Būtent mintis apmėtyti žaliais kiaušiniais Heathą persekiojančius fotografus kilo jo būsimai žmonai Michelle Williams.
„Nebegaliu pakęsti to jausmo, kad ilsėdamasis su savo šeima, ar leisdamas laiką su draugais jaučiu mane persekiojančius žvilgsnius, girdžiu spragsinčias blykstes ir šlamančius mano namų krūmus. Todėl nuo šiol mėtau į tuos nepakenčiamus fotografus kiaušinius”, – pasakojo H.Ledgeris.
„Na, aš nemetu žalio kiaušinio tiesiai į žmogų, nes tokiu atveju mane patrauktų baudžiamojon atsakomybėn už kūno sužalojimą. Aš taikau taip, kad kiaušinis ištikštų tiesiai prieš jų įžūlius veidus ir, pageidautina, aptaškytų jų techniką”, – neslėpdamas susierzinimo pasakojo aktorius.
Su juosta „Patriotas” išgarsėjęs aktorius šiuo metu pristato juostą visai šeimai „Broliai Grimai” – tai fantastinė, specialiųjų ir vizualinių efektų prisodrinta juosta, pasakojanti apie garsiuosius brolius Grimus – Vilį ir Džeiką – keliaujančius iš kaimo į kaimą ir mulkinančius jų gyventojus.
Pagrindinius vaidmenis filme atlieka Matas Damonas, Heath Ledgeris ir dailioji Monica Bellucci.
„Tai buvo puiki ir paprasta Michelle idėja – dabar visuomet su savimi turiu dėtuvę pilną kiaušinių. Kiekvienam mano paparaciui po kiaušinį!”, – įsismarkavo Heath Ledgeris.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.