S. Šedbaras sieks parlamentaro mandato

Žinomas teisininkas Stasys Šedbaras per lapkričio 20 d. vyksiančius pakartotinius Seimo nario rinkimus Kėdainių vienmandatėje apygardoje sieks parlamentaro mandato.

Šeštadienį jo kandidatūrai vieningai pritarė Tėvynės sąjungos taryba.

Tėvynės sąjungos lyderis Andrius Kubilius, paklaustas apie konservatorių keliamo kandidato galimybes laimėti šiuos rinkimus, Eltai sakė tikįs, kad Kėdainių rinkėjai labai rimtai pagalvos, nepasiduos vien tik Darbo partijos lyderio Viktoro Uspaskicho spaudimui.

„Aš manau, kad S. Šedbaras yra tinkamas kandidatas, nes jis galės Kėdainiams grąžinti supratimą apie tikrą teisę, o ne vien „kunigaikščių” teisę”, – sakė A. Kubilius.

ELTA primena, kad Teisininkų draugija yra pasiūliusi teisininko S. Šedbaro kandidatūrą ir į generalinio prokuroro pareigas.

S. Šedbaras anksčiau yra buvęs Konstitucinio Teismo ir Aukščiausiojo Teismo teisėjas, Aukštesniojo administracinio teismo pirmininkas, teisingumo ministro pavaduotojas, vidaus reikalų ministras bei ėjęs kitas reikšmingas pareigas.

Šeštadienį posėdžiavusi Tėvynės sąjungos taryba taip pat aptarė partijos poziciją dėl „Mažeikių naftos” ir pasidalijo mintimis apie Liberalų ir centro sąjungoje vykstančius procesus.
2005-10-08 15:49

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Politika su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.