Paaiškėjo TV3 „Dangaus” antrojo finalo dalyvių šešetas

Po šios savaitės didžiosios perklausos antrasis TV3 žvaigždžių ir muzikos realybės šou „Dangus” savaitės finalas žada būti dar labiau intriguojantis. „Dangaus akademijos” žvaigždės-ekspertai – Linas Adomaitis, Vytautas Kernagis, Egidijus Dragūnas, rektorius Andrius Mamontovas, grupės „B’Avarija” trijulė, įrašų studijos „Momo Records” vadovas Vytautas Šapranauskas ir visiems studentams netikėtai su ekspertais pasirodęs jau iškritęs „Dangaus” dalyvis Justas nusprendė, kad tinkamiausiai pasiruošė šis „Dangaus” šešetas: scenos debiutantai Natas, Jonas ir Virgis bei žiūrovų ir komisijos simpatijas jau pelnę Augustė, Laura ir Vaidas.
„Jau ko, ko, bet kad pateksiu į finalą tikrai nesitikėjau”, – savimi ir ekspertų sprendimu stebėjosi „Danguje” juokdariu tapęs vilnietis Natas.
„Praeitą savaitę leidau sau pasielgti taip, kaip neturėjau ir pakenkiau sau. Man nepatiko Andriaus Mamontovo parinkta daina. Perklausos metu aš akivaizdžiai tai parodžiau ir pralaimėjau. Daugiau negaliu sau to leisti. Padarysiu viską, kad šeštadienį pasirodyčiau puikiai”, – taip „Dangaus” žiūrovams žadėjo po perklausos sijoną vilkintis molėtiškis Jonas.
„Turime daug ambicijų, tad šį šeštadienį be jokios abejonės šou bus dar geresnis”, – sako pirmą kartą į finalą išrinktas panevėžietis Virgilijus, kurio bendras muzikinis darbas su praėjusios savaitės lyderiu jau sukasi radijo stoties „Radiocentras” eteryje.
Antrajame „Dangaus” savaitės finale, kuris vyks jau šį šeštadienį 19.05 val. „Forum Palace” rūmuose, skambės garsiausi hitai: Natas atliks legendinės grupės „Antis” legendinę dainą „Alyvos”, šiaulietė Laura sukūrė lietuviškus žodžius Mike Oldfield‘o hitui „Moonlight Shadow”, Jonas gerbėjams bandys įtikti su grupės „Lemon Joy” kūriniu „Mylėt tave taip beprotiška ir keista” ir nauju įvaizdžiu, uteniškė Augustė ruošia kultinę „No Doubt” dainą „Don‘t Speek”, vilnietis Vaidas – „Naktinių personų” hitą „Kaltas ruduo”, Virgilijus – grupės „A-Studio” dainą „Išskrendu”.
Su blogiausiai pasirodžiusiu ir dėl to mažiausiai taškų surinkusiu finalo dalyviu susikaus fantomas alytiškis Gediminas Molis. Jis be perstojo repetuoja svajinguosius Joe Dassino „Eliziejaus laukus”, kuriuos teigia perdainuosiantis poproko stiliumi.
„Aš nebenoriu čia sėdėti ir nieko neveikti. Aš nebenoriu čia būti, jei negaliu patekti į sceną”, – taip skaudžiai po perklausos sureagavo antrą kartą į „Dangaus” finalą nepatenkantis latvis Igors. Ašarą braukė ir to paties likimo karaimė Viktorija. Antrą kartą į „Dangaus” finalinį šou nepateko ir klaipėdietė Eglė, Bernarda iš Lazdijų, kaunietė Edita ir Tatjana iš Kaišiadorių.
Šį kartą įveikti didžiosios savaitės perklausos nepavyko ir praėjusios savaitės favoritams – tautos numylėtiniui iš „Niujorko” alytiškiui Antanui ir saldžiabalsei vilnietei Raselei.
Penktadienį įrašų studijos „Momo Records” vadovas V. Šapranauskas vieną iš finalinio „Dangaus” šešeto pašalins. Šeštadienį „Dangaus” dalyvių pasirodymus stebės ir balus skirs savaitės finalo komisija ir TV3 žiūrovai. Jie už savo simpatijas galės balsuoti siųsdami trumpąsias žinutes numeriu 1673.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.