„LABAS Extreme Jam 2005” sezoną uždarys vieni geriausių Europos ekstremalų

Šių metų spalio 8 dieną, šeštadienį Vilniuje, prie Baltojo tilto vyks tarptautinės ekstremalaus sporto varžybos „LABAS Extreme Jam 2005”. Sezono uždarymui skirtas renginys adrenalino mėgėjams pasiūlys naujovių – žiūrovai išvys pirmąsias Lietuvoje BMX dviračių varžybas ir Europoje pripažintų Suomijos ekstremalų pasirodymus. „LABAS Extreme Jam 2005” organizuoja telekomunikacijų bendrovės „Bitė Lietuva” išankstinio mokėjimo paslauga „Labas” kartu su ekstremalaus sporto klubu „Iksas”.

„Baigiantis riedlenčių ir riedučių sezonui, norime pažymėti šį įvykį įspūdingu uždarymo renginiu, kuris pateiks nemažai malonių staigmenų adrenalino gerbėjams”, – sakė „Bitės” Privačių klientų marketingo vadovas Paulius Dambrauskas.

Pirmą kartą Lietuvoje „LABAS Extreme Jam 2005” metu įvyks BMX dviračių varžybos. Pasak klubo „Iksas” prezidento Manto Paulausko, BMX dviračiai – viena iš populiariausių, įspūdingiausių ir sudėtingiausių ekstremalaus sporto šakų pasaulyje, vis labiau populiarėjanti ir Lietuvoje. „Pirmųjų šalyje BMX varžybų metu tikimės ne tik pradžiuginti adrenalino gerbėjus iki šiol nematytais triukais, bet ir išaiškinti geriausius Lietuvos BMX meistrus”, – sakė M. Paulauskas.

Dar viena „LABAS Extreme Jam 2005” staigmena ekstremalaus sporto mėgėjams – sezono uždarymo renginyje pasirodysiantys garsūs Suomijos ekstremalai. Vienas iš jų – Europoje gerai žinomas riedlentininkas Harri Puupponen, kuris patenka į geriausių senojo žemyno riedlentininkų penketuką. Kvapą gniaužiančiais triukais žiūrovus taip pat stebins kylanti BMX žvaigždė, 21 metų suomis Aapo Airas.

Pasak M. Paulausko, tarptautinėse ekstremalaus sporto varžybose „LABAS Extreme Jam 2005″ dalyvaus ne tik garsūs Suomijos, bet ir Lietuvos, Latvijos, Estijos, Baltarusijos ir Rusijos ekstremalai. Varžybų metu koncertuos ‘Saulės kliošas”, „Bitės” ir DJ Mamania, o renginį ves Marius Šmitas.

„LABAS Extreme Jam 2005” startuos prie Vilniaus Baltojo tilto įsikūrusiame „Labas” riedučių parke nuo 12.30 val., o dalyvių registracija vyks nuo 8.30 valandos. Jei lis, varžybos persikels į VCUP prekybos centro stovėjimo aikštelės 4 aukštą. Planuojama, kad renginys vyks iki 19 valandos, o jį vainikuos geriausių šio sezono riedlentininkų, riedutininkų ir BMX važiuotojų apdovanojimai.

Tarptautinės „LABAS Extreme Jam 2005” varžybos taps jau penktuoju ekstremaliam sportui skirtu renginiu, organizuojamu išankstinio mokėjimo paslaugos „Labas” ir klubo „Iksas”. Vienas iš įspūdingiausių pastarųjų mėnesių bendrų projektų – liepos pabaigoje Palangoje vykęs „LABAS Extreme Rail Jam” renginys. Patį vidurvasarį „LABAS Extreme Rail Jam” pirmą kartą Lietuvoje sukvietė snieglentininkus, demonstravusius triukus sniego trasoje.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Renginiai su žyma , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.