Antrasis „Dangaus” fantomas Gediminas: „Jiems nepasisekė labiau, negu man”

Antradienio vakarą TV3 žvaigždžių ir muzikos realybės šou „Dangus” dalyviai išrinko antrąjį fantomą – žmogų, mažiausiai vertą tapti naująja Lietuvos pramogų verslo žvaigžde. Pirmą kartą nepasisekė Antanui, šį kartą „Dangaus” dalyviai balsavo prieš Gediminą.
Gediminas Molis tapo antruoju „Dangaus” fantomu. Vos išgirdęs balsavimo rezultatą, tą pačią sekundę Gediminas pakilo ir nubėgo repetuoti į studiją.
„Jiems, tai yra likusiems 14-ai mano kolegų, nepasisekė labiau”, – jau kitą rytą sakė naujasis „fantomas” Gediminas. „Juk aš jau 100 procentų dalyvausiu finale, o tai ir buvo mano svajonė. Gal ne visai tokia, kad pasirodyčiau „Fantomo” vaidmenyje, tačiau jau per praėjusį koncertą supratau: ant scenos noriu taip, kad sunkiai begaliu tverti.”
Pasak Gedimino, jis pasiryžęs padaryti viską, kad jo pasirodymas liktų įspūdingiausias. Nors, kita vertus, talentingas jaunuolis prisipažįsta kiek bijąs: „Viskas priklausys nuo to, su kuo susikausiu”.
Gediminas šią savaitę nebeturės galimybės mokytis su individualiais „Dangaus akademijos” dėstytojais ir garsiausiomis muzikos žvaigždėmis. Jam į pagalbą iš karto pasisiūlė praėjusios savaitės fantomas Antanas. Tiesa, jis nėra tikras dėl likimo draugo sėkmės šeštadienio gyvo garso koncerte: „Gali būti, kad Gediminas ir nebegrįš”.

Gediminas Molis – vienintelis žvaigždžių ir muzikos šou finalistas, kuriam pavyko įveikti visas „Dangaus” atrankas ir kartu palikti daugybę neatsakytų klausimų…

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.