Šeštadienį TV3 „Dangaus” finalas: Antanas susikaus su stipriausiais!

Šį šeštadienį, spalio 1 dieną, 19.05 val. tiesioginiame TV3 eteryje pirmasis žvaigždžių ir muzikos realybės šou „Dangus” savaitės finalas, kuriame lietuviškos estrados ekspertas „Dangaus” dalyvis Antanas susikaus su balsingiausiais ir talentingiausiais dalyviais.

„Aš negaliu padėti kitiems, aš nemoku groti gitara, nemušu būgnų, negaliu net šokti už nugaros ir mažai tikėtina, kad bent kas nors mane dėl specifinio dainavimo pasirinktų pritariančiuoju vokalu, todėl pasirenku fantomu save”, – per Fantomo rinkimus antradienio vakarą sakė pats Antanas.

Fantomas – tai „Dangaus akademijos” studentas, kurį, kaip neverčiausią tapti žvaigžde, iš savo tarpo išrenka patys dalyviai. Fantomas iki šeštadienio savaitės finalinio koncerto pasirodymui ruošis savarankiškai, jam nesuteikiamos jokios išskirtinės sąlygos, kurias gauna kiti šeši būsimo savaitės finalo dalyviai – asmeninės dėstytojų pamokos, choreografijos kūrimas, pritariančiųjų vokalistų ruošimas ir kita.

Lietuviškos estrados ekspertas Antanas, kuris „Dangaus” komisiją pakerėjo daina „Elektrėnų žiburiai”, neapsiriko – per pirmuosius „Dangaus” fantomo rinkimus buvo atstumtas kaip tik jis. Antanui šeštadienį teks susikauti su vienu iš bendražygių.

„Aš tau linkiu savaitės finalinio koncerto metu laimėti. Ir, patikėk, aš linkiu nuoširdžiai”, – nuliūdusį Antaną guodė įrašų studijos „Momo records” vadovas Vytautas Šapranauskas-DJ Momo.

Tiesa, tai ne vienintelė šią savaitę Antaną ištikusi bėda – dėl artimo žmogaus netekties Antanas kelioms dienoms buvo išleistas iš „Dangaus”. Sugrįžęs jis turi būti dar stipresnis, dar labiau savimi pasitikintis ir šeštadienio finale pakerėti TV3 žiūrovus daina „Švelnus pūkeli”.

Atstumtojo Antano konkurentai – geriausi „Dangaus” talentai

Kompetentinga komisija – Andrius Mamontovas, Violeta Riaubiškytė, Linas Adomaitis, „SKAMP” trijulė, „sel’as” Egidijus Dragūnas ir Vytautas Šapranauskas-DJ Momo, trečiadienio vakarą „Didžiosios perklausos” metu nusprendė, kas bus Antano priešininkai ir kas rengs įspūdingą šeštadienio šou.

„Tai Rasa su daina „O, prašau nepalik tik manęs, tu”, Vaidotas su grupės „Kastaneda” hitu „Myliu”, Justinas su savos kūrybos daina „Niekas niekada”, Tatjana – naujoji Shakira su daina „Whenever Wherever”, Laura su grupės „ABBA” hitu „Dancing Queen” ir Augustė su daina „Man reikia tavęs”, – komisijos nuosprendį paskelbė „Dangaus akademijos” rektorius Andrius Mamontovas.

Šis dalyvių šešetas pasirodė geriausiai. Likę devyni dalyviai neteko teisės pirmą kartą pasirodyti milijoninei TV3 auditorijai. Tiesa, TV3 žiūrovų laukia intriga – įrašų kompanijos „Momo records” vadovas V. Šapranauskas-DJ Momo turi teisę vetuoti vieną iš finalininkų ir pašalinti jį iš koncerto.

TV3 žiūrovų laukia dangiškas šou ir siurprizai

„Padarėme viską, kad savaitės finalinis „Dangaus” šou būtų vertas „šou” vardo: tai naujausia vaizdo ir garso aparatūra, įspūdinga scena, specialus apšvietimas, gyvai grojanti instrumentinė grupė ir gyvi dalyvių balsai iš širdies. Maža to, kiekvienas, atėjęs į „Dangaus” savaitės finalą, įsitikins pats: siurprizų, netikėtumų ir nuostabos elementais čia galima „pasikrauti” visai savaitei iki kito šeštadienio”, – „Dangaus” koncertų režisierius Kęstutis Jakštas.

„Dangaus” savaitės finalus ves V. Riaubiškytė, savo asmeninę nuomonę laisvai reikš įrašų kompanijos vadovas V. Šapranauskas-DJ Momo, prieš pat pasirodymą „Dangaus” atlikėjus tiesiog grimo kambaryje kalbins „Dangaus akademijos” vadybininkas Martynas Starkus.

„Pirmasis savaitės finalas – tai labai svarbus renginys, pirmasis „dangiečių” gyvo garso koncertas-šou šimtatūkstantinei TV3 auditorijai, po kurio, kad ir kaip būtų gaila, „Dangų” paliks pirmasis akademijos studentas. Jiems labai reikia visų palaikymo”, – sako realybės šou prodiuseris Justas Mamontovas.

Kas bus tas, kuriam „Danguje” neliks vietos, spręs autoritetinga „Dangaus akademijos” komisija – Lietuvos Respublikos Kultūros ministras Vladimiras Prudnikovas, radijo stoties „Radiocentras” programų direktorius Donatas Bučelis, Vilniaus Balio Dvariono muzikos mokyklos direktorė Laimutė Užkuraitienė ir TV3 žiūrovai balsuodami SMS.

Pasiklausyti „Dangaus” dalyvių koncerto ir palaikyti juos nelengvoje kovoje galima ir gyvai „Forum Palace” rūmuose, kur ir vyks finalinis šou. Bilietai į „Dangaus” savaitės finalą platinami „Forum Palace” kasose.

Pirmasis žvaigždžių ir muzikos realybės šou „Dangus” finalas – spalio 1 dieną, šeštadienį, 19.05 val. tiesiogiai per TV3!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , , , , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.