R. Keane pasiruošęs po sezono palikti „Man Utd”

Mančesterio „United” kapitonas Roy`us Keane`as (Roy Keane) nustebino klubo sirgalius pareikšdamas, kad po sezono paliks „Man Utd” ir dar bent metus pažais kitame klube.

Dar vasario mėnesį Airijos rinktinės saugas kalbėjo, kad po 2005-2006 metų sezono baigs karjerą, tačiau dabar, atrodo, R.Keane`as persigalvojo.

34-erių impulsyvusis atraminis saugas kiek anksčiau buvo užsiminęs apie galimybę žaisti Glazgo „Celtic” klube.

„Dar norėčiau pažaisti metus ar dvejus, tačiau nemanau, kad tai darysiu „Man Utd”, – kalbėjo R.Keane`as. – Būčiau labai nustebęs, jei klubas man pasiūlytų pratęsti kontraktą, o jei ir pasiūlytų, tai nebent sezono pabaigoje, kuomet aš jau būsiu apsisprendęs dėl savo ateities.”

„Visiems ateina laikas judėti ir aš esu tam pasiruošęs, – tęsė airis. – Būtų įdomu pajusti kitokią atmosferą, pakeisti aplinką. Vis tik negalėčiau žaisti Anglijoje, nes sugrįžti į „Old Trafford” („Man Utd” stadione) ir eiti į svečių komandai skirtą rūbinę man būtų per skaudu.”

R.Keane`as neatmetė galimybės ateityje pradėti trenerio karjerą, tačiau pridūrė, jog nenorėtų treniruoti žemose Anglijos lygose esančių klubų.

Atsakydamas į šį komandos kapitono pareiškimą „Man Utd” trenerio asistentas portugalas Carlosas Queirozas pareiškė, kad ekipa net nebandys pakeisti airio.

„Niekas nebandė pakeisti nei Pele, nei Maradonos, nei Eusebio, todėl mes nebandysime pakeisti tokio žaidėjo kaip R.Keane`as,” – kalbėjo portugalas.

Vis tik C.Queirozas pareiškė nežinąs, ar Seras Alexas Fergusonas bandys pratęsti sutartį su komandos kapitonu, tačiau pridūrė, jog vyriausiasis „Raudonųjų velnių” treneris anksčiau ar vėliau asmeniškai tikrai pasikalbės su ekipos veteranu.

R.Keane`as nuo 1993 metų, kuomet atėjo iš „Nottingham Forest” ekipos, „Man Utd” sudėtyje sužaidė 480 rungtynių.

Verta paminėti, jog netiesioginiu R.Keane`o įpėdiniu galima laikyti anglą Alaną Smithą, kurįs „Raudonųjų velnių” treneris Seras Alexas Fergusonas iš puolėjo bando „perauklėti” į atraminį saugą. Būtent šioje pozicijoje žaidžia R.Keane`as.

Artūras Salda

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.