Startavo tarptautinis Baltijos šalių kerlingo turnyras „Baltic cup 2005/2006”

2005 metų rugsėjo 23-25 dienomis Jelgavos (Latvija) miesto ledo arenoje startavo tarptautinis Baltijos šalių kerlingo turnyras „Baltic cup 2005/2006” I etapas. Turnyre dalyvavo stipriausios Latvijos, Estijos, Lenkijos, Rusijos ir Lietuvos komandos. Kiekviena šalis šiame turnyre pristatė stipriausias vyrų ir moterų komandas. Mūsų šalį atstovavo dvi Lietuvos vyrų kerlingo komandos priklausančios „Arena” ir „Snaikas” klubams.

Lietuvos komandas treniruojantis treneris V.Narbutas sakė: „Nors turnyro lentelėje nepelnėme nei vieno komandinio taško, nei vienai komandai nebuvome lengvais varžovais. Turėjome gerą žaidimą ir kovojome iki paskutinio kėlinio. Iš sužaistų 96 kėlinukų, laimėjome 52. Nežiūrint į trumpą pasiruošimo laiką Lietuvos kerlingo komandos pasirodė gerai, pritrūko tik patirties prieš stipriausias kitų šalių komandas. Juk kerlingui Lietuvoje dar nėra metų, o mūsų varžovai treniruojasi jau 4 metus, Rusijos kerlingui jau 12 metų.

Turime dar laiko pataisyti Lietuvos komandų klaidas ir atvežti komandinių taškų iš II etapo „Baltic Cup 2005/2006″ , kuris vyks 2006 metų sausio 20-22 dienomis Taline.”

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.