Į TV3 sugrįžta stipriausios filmų rubrikos!

Pasibaigus Europos vyrų krepšinio čempionatui į TV3 eterį sugrįžta stipriausios filmų rubrikos – sekmadienio „TV3 premjera” ir antradienio „Kino gurmanas”, o su jomis ir garsiausi pasaulio filmai.
Spalio mėnesį TV3 žiūrovų laukia rekordinis skaičius apdovanojimus pelniusių ir nusipelniusių premjerų, rekordinis skaičius garsiausių kino žvaigždžių ir garsenybių ir rekordinis skaičius veiksmo, romantikos bei specialiųjų efektų scenų: visą pasaulį sužavėjęs animacinis filmas „Ledynmetis” ir „Oskarui” nominuoti jo linksmieji herojai, 50 mln. JAV dolerių kainavęs „Taikdarys” su George Clooney ir Nicole Kidman, 90 mln. JAV dolerių kainavęs, dviejų „Oskarų” nominantas „Prarastasis” su Tomu Hanksu, 55 mln. JAV dolerių kainavusi „Oskarui” ir „Auksiniam gaubliui” nominuota komedija „Paskutinis jaunikio išbandymas” su Robertu De Niro, 80 mln. JAV dolerių kainavusios šiurpiosios „Šmėklos” su Catherine Zeta-Jones, kultinis dviejų „Oskarų” nominantas „21 gramas” su Šonu Penu ir Benicio Del Toro, 75 mln. JAV dolerių kainavęs „Gilus sukrėtimas” su „Oskaro” laureatu Morganu Freemanu, jaunimo pamėgta komedija „40 dienų, 40 naktų” ir įžymusis veiksmo filmas „Transporteris” su Džeisonu Stethemu ir kiti.
Šį mėnesį į TV3 ekranus sugrįš ir pasaulio numylėtiniai – 100 mln. JAV dolerių kainavęs penkių „Oskarų” laureatas „Gladiatorius” su Russellu Crowe, 135 mln. kainavęs, „Oskaru” už specialiuosius efektus apdovanotas fatališkasis „Perl Harboras” su Benu Afflecku ir Alecu Baldwinu ir nepralenkiama juosta „Greiti ir įsiutę” su Vinu Dieseliu, kurią TV3 rodys jau šį šeštadienį, spalio 1 dieną, 21.00 val.!
„TV3 premjera” startuoja sekmadienį, spalio 2 dieną, 20.45 val. su „Transporteriu”!

Visi garsiausi pasaulio filmai ir geidžiamiausios Holivudo žvaigždės – visą spalį tik per TV3!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.