Komentarai apie rungtynes: Lietuva – Rusija

Antanas Sireika:

– Prieš mačą buvo šiek tiek neramu – nežinojau, kaip komandą paveiks tas vakarykštis pralaimėjimas prancūzams. Dabar galiu sakyti, kad esu laimingas – šiandien vyrai išlaikė tas pačias svarbiausias mūsų komandos savybes: kovingumą ir vieningumą. Laimėjome labai svarbų mačą, atvėrusį mums kelią į 2006 m. pasaulio čempionatą.

Klausimas: paskutinį kartą Lietuva pasaulio čempionate dalyvavo 1998-aisiais. Ko tikitės iš 2006-ųjų pirmenybių ir ar ta komanda, kuri ten dalyvaus, labai skirsis nuo matytos šiandien?

– A.Sireika: – „Mes tik prieš dešimt minučių laimėjome kelialapį į Japoniją, tad apie tas pirmenybes dar nebuvo net laiko pagalvoti. O dėl komandos sudėties? Aišku, kad skirsis – kiekvienais metais, prieš kiekvieną didelį turnyrą būna permainų. Kokios jos bus – pamatysime. Dabar apie tai net nemąstau – džiaugiuosi šiandienos laimėjimu”.

Ramūnas Šiškauskas:

– Buvo sunkios rungtynės, galbūt mus dar slėgė tas vakarykštis pralaimėjimas prancūzams. Todėl dvikova su rusais buvo nelengva ir fiziškai, ir psichologiškai. Todėl tikrai labai džiaugiuosi, kad laimėjome, ir ši pergalė atvėrė mūsų komandai kelią į pasaulio čempionatą.

Sergejus Babkovas (Rusijos rinktinės treneris):

– Visų pirma noriu pasveikinti Lietuvos komandą su pergale, kurios ji nusipelnė. Mūsų rinktinė šiandien gerai pradėjo rungtynes, pirmoje pusėje gerai gynėmės, padėdavome vieni kitiems. Tačiau po pertraukos praleidome keletą lengvų metimų į savo krepšį, leidome lietuviams perimti iniciatyvą ir vėliau jau nebeužteko jėgų pasipriešinti įsibėgėjusiems varžovams.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.