Dėl Liepkalnio viaduko rekonstrukcijos bus draudžiamas transporto ir pėsčiųjų eismas

Vilniaus miesto savivaldybė praneša, kad nuo rugsėjo 23 d. 14 val. iki rugsėjo 28 d. 14 val. dėl Liepkalnio g. geležinkelio viaduko antrojo etapo rekonstrukcijos darbų bus draudžiamas transporto ir pėsčiųjų eismas.
Nuo Liepkalnio gatvės prieš geležinkelio viaduką transporto eismas bus nukreipiamas į Pelesos, Švitrigailos, Geležinkelio gatves. Nuo Geležinkelio gatvės apvažiuoti bus galima Aušros Vartų, M. Daukšos, Subačiaus gatvėmis, Juoduoju keliu, Ribiškių Didžiąja gatve. Pėstiesiems siūloma eiti pėsčiųjų tiltu per geležinkelį.
Dėl geležinkelio viaduko rekonstrukcijos darbų keisis autobusų maršrutai: 13 maršrutas „Markučiai-Stotis-Dzūkų g.-Liepkalnis”, važiuojantis į Liepkalnį nuo stoties, bus nukreipiamas Stoties, V. Šopeno, Kauno, Švitrigailos, Dzūkų gatvėmis, toliau važiuos nustatytu maršrutu. Grįžtantis iš Liepkalnio į stotį nuo Dzūkų gatvės, 13 autobuso maršrutas nukreipiamas Pelesos, Švitrigailos, Geležinkelio gatvėmis, toliau vyks nustatytu maršrutu.
Važiuojantys į stotį, 12 maršruto „Stotis-Rudamina-Skaidiškės”, 12 greitojo maršruto „Stotis-Rudamina”, 16 maršruto „Stotis-Nemėžis-Skaidiškės”, 16A maršruto „Stotis-Kuprioniškės” ir 19 maršruto „Stotis-Salininkai” autobusai nuo Liepkalnio gatvės geležinkelio viaduko bus nukreipiami į Pelesos, Švitrigailos, Geležinkelio gatves. Iš Stoties 12 maršruto „Stotis-Rudamina-Skaidiškės”, 12 greitojo maršruto „Stotis-Rudamina”, 16 maršruto „Stotis-Nemėžis-Skaidiškės”, 16A maršruto „Stotis-Kuprioniškės” ir 19 maršruto „Stotis-Salininkai” autobusai bus nukreipiami Stoties, V. Šopeno, Kauno, Švitrigailos, Pelesos gatvėmis, o toliau važiuos nustatytu maršrutu.
Dėl asfaltavimo darbų bus uždraustas ir transporto eismas. Rugsėjo 24-25 dienomis bus draudžiamas eismas Geležinio Vilko gatvės dalyje nuo tunelio iki A. Goštauto gatvės. Vairuotojai, važiuojantys Geležinio Vilko gatve iš Vingio parko pusės, prieš A. Goštauto ir Geležinio Vilko gatvių sankryžą bus nukreipiami į priešpriešinę eismo juostą, o važiuojantys nuo Geležinio Vilko tilto pusės bus nukreipiami į A. Goštauto gatvę.
Eismas taip pat bus draudžiamas nuo rugsėjo 23 d. 10 val. iki rugsėjo 26 d. 5 val. Eišiškių plento dalyje nuo Motorų gatvės iki Mechanikų gatvės. Apvažiuoti bus galima Dariaus ir Girėno, Salininkų gatvėmis.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Transportas su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.