Ritos ašaros

Daugiausia minusų surinkusi Rita nerimauja. „Kelią į žvaigždes” pamilusi mergina nelaukia šios savaitės finalinio koncerto šeštadienį. Ji bijo karštojo mikrofono.

Interviu metu Rita prisipažino: jei ji pasistengtų ir daugiau su savimi padirbėtų, tai sugebėtų padainuoti daug geriau, negu dabar. Tačiau šiuo metu mergina save vertina silpnai.

Tačiau žiūrint iš šalies atrodo, kad Rita viso savo dėmesio ir energijos nekoncentruoja į darbą. Šiek tiek jėgų išeina ašaroms, kad galbūt jai nepasiseks, šiek tiek jėgų – bandymams išsiaiškinti, kodėl ir už ką jai draugės uždėjo tuos nelemtus minusus.

Ritai galvą glosčiusi Julija į akis bičiulei drąsiai porino: „Dabar dirbsi, būsi dėmesio centre ir viską padarysi. Būk stipri.” Tačiau Ritai išėjus, šviesiaplaukė rusaitė išdidžiajai Donatai jau vardijo blogąsias Ritos savybes: „Man nepatiko, kad Rita atėjus bernams, šokinėjo ant jų. Jai tarsi isterija. Man tai nepatiko.” Tuo tarpu Donata, supratusi, kad žavioji „Prekrasnoje dalioko” dainos atlikėja yra jos pusėje, pakomentavo: „Va va, ir man tas pats buvo. Aš sėdėjau ir mąsčiau tada: nu Ritute, ką tu darai& Toks jausmas, kad ji norėjo jiems įsiteikti. Man labai nenatūraliai tai atrodė.”

Galų gale Rita Donatai išdėsto visa, kas ant liūdnos širdelės guli: „Man yra įdomiau su berniukais sėdėti, negu čia klykauti ir žaisti su paršiukais, tikrai tikrai&”

„Supranti, atėjo vaikinai ir, atrodo, tu nori su jais būti, atrodo, tu mus pamiršai”, – ramiai atšauna jai Donata.
„Man įdomiau su jais, aš noriu su jais bendrauti. Tu nesupranti manęs, jei uždėjai minusą&”, – nerimauja Rita.

Rita verkia: verkia viena, verkia apsikabinusi Rūlę, praeitos savaitės šeštadieninio finalo nugalėtoją.

Ernis, šios savaitės lemtingojo minuso „įteikėjas” ašarojančiai merginai sako: „Dėl vieno gali gailėtis, dėl to, ko nepadarei, o dėl visa kita, – yra kaip yra&”

Ernio minusas – Vudžiui

Darbštuoliai Ernis ir Vilija& Ar jie simpatizuoja vienas kitam? Ar tiesiog dirba kartu?

Vilija nuoširdžiai padeda Erniui lavinti balsą ir negaili patarimų gerokai vyresniam rokeriui: „Nekelk smakro. Nedaryk duobių. Atremk garsą į pilvo apačią. Atpalaiduok pilvą ir žandikaulį. Leisk garsą žemyn. Netempk balso stygų…” …

Dienos metu patarimus Erniui dalinusi geraširdė Vilija dar nežinojo, kad vakare atsidėkodamas jis jai „padovanos” didžiausią balų skaičių – penketuką. Ernis paaiškins: „penketukas žmogui už atsidavimą idėjai ir muzikai. Ir kad stiprybė lydėtų. Ne dėl simpatijų… nors… nu gal ir dėl simpatijų…”

Minusą Ernis skyrė Arvydui, arba kitaip, Vudžiui. Muzikuojantis pogrindžio rokeris paaiškino, kad minusą Vudžiui deda todėl, kad šis šeštadienį būdamas ant scenos „gyvai” įrodytų ir parodytų savo galimybes.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , .

1 atsiliepimas į "Ritos ašaros"

  1. Pupa

    Šudžiai 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.