Įdomūs faktai apie „Naktinį reisą”

Filmavimo metu režisierius Wesas Cravenas vedė ukrainiečių kilmės „Disnėjaus” kompanijos vadybininkę Iyą Labunką. „Wesas nėra toks baisus kaip jo filmai”, – po vestuvių pareiškė W.Craveno žmona.

Specialiai „Naktiniam reisui” buvo sukurti netikri lėktuvo bilietai, juos aktoriai naudojo filmavimo metu. Kaip ir tikruose bilietuose juose buvo nurodyta dvylika keliavimo oro transportu nuostatų. 12-oji nuostata skambėjo taip: „Visos kelionės bilieto ir bagažo kvito nuostatos yra išgalvotos. Biliete nurodomi reikalavimai neturi jokios teisinės galios, todėl jei jūs tai skaitote, galima daryti išvadą, kad turite per daug laisvo laiko. Visiems bus naudingiau, jei kitąkart į filmavimą atsinešite knygą”.

Ant rašiklio, kurį pagrindiniai veikėjai naudoja filmo metu, pavaizduota pabaisa. Pradiniame scenarijuje buvo numatyta, kad ant rašiklio bus nupieštas Bartas Simpsonas, tačiau filmo kūrėjai negavo teisių naudoti jo atvaizdą.

„Geriausia jauna Holivudo aktorė, metų prasiveržimas” – toks prizas bus įteiktas „Naktinio reiso” aktorei Rachel McAddams spalio 24 d. vyksiančių Holivudo filmų apdovanojimų metu.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.