I.Kutluay bus operuojamas

Vienas geriausių Europos krepšinio čempionato snaiperių Ibrahimas Kutluay rungtynėse prieš Bulgariją susilaužė pirštą ir artimiausiu metu bus operuojamas, nors vienas Lietuvos krepšinio naujienų portalas teigė, jog žaidėjas imitavo traumą ir pasitraukė iš rinktinės dėl tariamų nesutarimų tarp komandos draugų.

Europos čempionate I.Kutluay sužaidė dvejas rungtynes. Jis vidutiniškai per 23 minutes surinkdavo 9 taškus (5 rezultatas komandoje) r perimdavo 2,5 kamuolio (1 rezultatas komandoje), o tritaškius metė 50 proc. taiklumu (4/8, 2 rezultatas komandoje).

31 metų 198 cm ūgio gynėjas kitą sezoną atstovaus Stambulo „Ulker” ekipai.

Primename, kad jau praėjęs sezonas Turkijos rinktinės kapitonui buvo nesėkmingas. „Ibo” pravardę turintis krepšininkas nesėkmingai bandė įsitvirtinti Sietlo „SuperSonics” klube, iš kurio buvo atleistas vidury sezono. Turkas gavo pasiūlymą vykti į savo buvusią komandą – Atėnų „Panathinaikos”, kur ir baigė sezoną.

Graikjos komandoje I.Kutluay spėjo sužaisti 10 Eurolygos rungtynių, vidutiniškai per 20 minučių jis pelnydavo 9,4 taško ir atkovodavo 1,7 kamuolio. Tritaškius turkas metė 44,7 proc. taiklumu – trečias rezultatas Eurolygoje.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.