ACM vaizdo ekranuose įdiegta „tiesioginio eterio” sistema

Švieslenčių ir vaizdo ekranų tinklą Lietuvoje valdanti bendrovė „Actual City Media” (ACM) įdiegė internetinę informacijos perdavimo sistemą „LifeAd”. Tokia sistema, kurios pagalba eteris lauko ekranų tinkle valdomas „on-line”, yra vienintelė Baltijos šalyse.

Naujosios technologijos dėka į visus devynis šalyje esančius ACM ekranus tekstines žinutes galima siųsti internetu. Tai reiškia, kad klientui galima pačiam keisti ir atnaujinti informaciją daugybę kartų per dieną.

Pasak bendrovės l.e.p. direktoriaus Jono Jankūno, ši sistema patogi tuo, kad informacijos skleidimui nereikia tarpininkaujančio įmonės specialisto, todėl jos įdiegimas laikomas dideliu šuoliu į priekį komunikacijos technologijų srityje.

„Poreikis skleisti informaciją auga dideliais tempais. Vis daugiau mūsų esamų ir potencialių klientų teiraujasi apie galimybę per dieną rodyti daug skirtingų žinučių. Pasitarę su IT specialistais, nusprendėme įdiegti sistemą, suteikiančią vartotojams galimybę patiems valdyti siunčiamo teksto turinį”, – sakė J. Jankūnas.

Komunikacijos ekspertų vertinimu, „LifeAd” sukuria naują reklamos galimybę, kadangi vartojimo prekių rinkoje yra nemažai produktų, apie kuriuos pasikeitusią informaciją būtina pateikti kasdien ar keliskart per dieną. Kuriant šią sistemą buvo įvertintos visos galimos įsilaužimo į sistemą rizikos ir panaudotos naujausios technologijos, kurios sumažina įsilaužimo galimybę iki minimumo.

Manoma, jog nauja paslauga smarkiai padidins informacijos perdavimo efektyvumą, nes vartotojas, be tarpininkų atnaujindamas žinutes, sutaupys nemažai laiko.

UAB „Actual City Media” konsultavusių bei padėjusių kurti sistemą kompanijos „AMstudio” specialistų teigimu, naudojimasis „LifeAd” yra paprastas ir lengvai suprantamas net ir mažai kompiuteriu dirbančiam vartotojui.

Informaciją įvesti ir keisti galima internetiniame puslapyje www.acm.lt, iš kurio tekstas automatiškai perduodamas į vaizdo ekranus ir per kelias sekundes pakeičiamas siųstąja žinute.

„LifeAd” startavo rugsėjo 16 dieną, prasidėjus Europos krepšinio čempionatui. Lauko vaizdo ekranuose „Actual City Media” specialistai varžybų metu kas kelias minutes skelbia naujausius rezultatus tiems krepšinio aistruoliams, kurie kur nors vyksta ir neturi galimybės stebėti rungtynių per televiziją.

Tokiu būdu planuojama transliuoti orų prognozes, anonsus, akcijas, reklaminę ir kitokią informaciją.

„Actual City Media”

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Informacinės technologijos su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.