„Arsenal” sieks pratęsti sutartį su T.Henry

Londono „Arsenal” artimiausiu metu sieks pratęsti sutartį su ekipos kapitonu puolėju iš Prancūzijos Thierry Henry. Kadangi Prancūzijos rinktinės puolėjas artimiausias 6 savaites gydysis traumą, Londono ekipos vyriausiasis treneris Arsene’as Wengeras tikisi pradėti derybas su klubo žvaigžde.

Talentingasis T.Henry tapo Londono klubo žvaigžde tik atvykęs į ją 1999 metais iš Turino „Juventus” ir dabar jam trūksta vos vieno įvarčio iki rezultatyviausio visų laikų „Arsenal” žaidėjo – Iano Wrighto – rekordo – 185 įvarčių.

Vieno geriausių puolėjų pasaulyje kontraktas su Anglijos sostinės klubu galioja iki 2006-2007 metų sezono pabaigos, tačiau tikimasi, jog prancūzas pasirašys naują ilgalaikę sutartį.

„Nežinau, ar reikės jį (T.Henry) įtikinėti pratęsti kontraktą, – kalbėjo A.Wengeras. – Įtikinėjimas reiškia didelį kiekį pinigų. Mūsų tikslai yra aiškūs ir aš esu įsitikinęs, kad Henry liks. Jis nesivaiko pinigų. Jis tikrai nėra žmogus, kurį apsėdusi pinigų manija.”

„Svarbiau yra jo atsidavimas komandai,” – pridūrė A.Wengeras.

T.Henry patirtą traumą A.Wengeras vadina rimta ir tikimasi, kad prancūzas į aikštę sugrįš ne anksčiau nei spalio viduryje.

Artūras Salda

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.