„Real” treneris savo auklėtinių žaidimu nenusivylė

Madrido „Real” strategas Vanderlei Luxemburgo po nesėkmės Lijone, kur garsusis ispanų klubas rezultatu 0:3 pralaimėjo „Olympique” komandai, teigė nesąs nusiminęs, nes jo auklėtiniai žaidė gerai.

„Aš nesikremtu, kadangi manau, jog mes žaidėme gerai, – spaudos konferencijoje kalbėjo V.Luxemburgo. Rungtyniavome žymiai geriau nei prieš „Vigo Celta” [„Real” pralaimėjo 2:3]. Problema tik ta, kad mes neįmušėme. Lijonas išnaudojo pirmas dvi progas ir tai yra vadinama ne sėkme, o efektyvumu. Jie yra gera komanda, turinti puikią saugų liniją su fantastišku standartinių padėčių specialistu Juninho.”

Prancūzų klubo treneris Gerardas Houllier teigė, kad jo žaidėjai mažai klydo, o kritiniais momentais tiesiog lydėjo sėkmė.

„Tai buvo įspūdingos rungtynės. Pirmajame kėlinyje buvo apylygė kova, o svarbiausiais žaidimo momentais mus tiesiog lydėjo sėkmė. Po pertraukos „Real” mus spaudė, tačiau į tai sureagavome labai gerai, puikiai gynėmės ir padarėme vos keletą klaidų, Apskritai, mes žaidėme labai gerai”, – kalbėjo treneris.

„Olympique” kapitonas brazilas Claudio Cacapa nepervertino šios pergalės: „Mes galime su jais kovoti vienose rungtynėse, tačiau kol kas nesame vienodos klasės. Skirtumas mažėja, bet jis vis dar yra. Jūs netrukus pamatysite, koks „Real” yra iš tikrųjų. Tai dar tik pradžia.”

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.